MYYTY!

tahkokuja 2

riviTALO, 1990

111 M2 / 3h+k+tkh+khh+2xkph+s+vh

Muunneltava kaksikerroksinen rivitalokolmio Tuomarilassa.

Sisään astuessa tässä kodissa huomaa ensimmäiseksi valoisuuden: suuri huonekorkeus ja upeat isot ikkunat avartavat olohuonetta entisestään. Vaaleassa modernissa keittiössä on runsaasti kaappitilaa ja ruuanlaiton lomassa on mukava seurustella ruokailutilan puolella odottavien vieraiden kanssa. Parvekkeella taas kelpaa nauttia aamukahvia omassa rauhassa. Tässä kerroksessa on myös yksi tilava makuuhuone sekä kylpyhuone, jossa on wc. Huoneistoon asennettu ilmalämpöpumppu pitää huoneilman mukavan viileänä kesäkuumallakin.

Alakerta on monikäyttöistä, muunneltavaa tilaa: takkahuone, pienempi huone, josta käynti takapihalle, makuuhuone, kylpyhuone ja sauna, kodinhoitohuone sekä varastotilaa. Modernissa, tyylikkäässä kylpyhuoneessa on paljon lasku- sekä säilytystilaa sekä myös wc. Suuri takkahuone toimii tarvittaessa makuuhuoneena.

Yhtiö on erittäin hyvin hoidettu ja se näkyy ulospäin. Hoitokulut ovat maltilliset ja syksyllä asennettava valokuituliittymä takaa hyvät yhteydet etätyöskentelijälle.

Suojaisalla takapihalla ja terassilla tarkenee istuskella pitkälle iltaan, ja jos grillattavat loppuu kesken, niin lähikauppa löytyy onneksi vain sadan metrin päästä.

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM