MYYTY!

PIISPANPIHA 1, ESPOO

KERROSTALO, 2014

159 m2 / 5H+K+S+2xKPH+WC+VH+RT+LASITETTU PARVEKE

 

Asunto, joka jaksaa ihastuttaa asukkaitaan ja vieraitaan kerta toisensa jälkeen.

Valoisa ja tilava kerrostaloasunto arkkitehti Timo Vormalan suunnittelemassa ja Westpro CC Oy:n rakentamassa kerrostalossa loistavalla paikalla etsii uusia asukkaitaan!

Tämän uutta vastaavan kodin suunnittelussa on tinkimättömänä periaatteena ollut toimivuus, valoisuus ja tarkka tilamitoitus pienimmässäkin yksityiskohdassa. Teknisissä ratkaisuissa on haluttu kiinnittää huomiota asumisen funktionaalisuuteen mm. koko huoneiston kattavalla lattialämmityksellä ja viilennyksellä.

Asunnon tilat on jaoteltu toimivaksi kokonaisuudeksi. Olohuoneesta ja lähes koko huoneiston levyiseltä lasitetulta parvekkeelta avautuu huikeat näkymät kauas horisonttiin.

Sisätiloissa tunnelma on kodikas. Mitoitus on miellyttävää ja kaikki huoneet tilavia. Oleskelutilat jatkuvat saumattomasti parvekkeelle suurien, lähes lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden ansiosta. Kaikki asumisen toiminnot ulko-oleskelua myöten on suunniteltu erinomaisesti.

Päämakuuhuoneessa on tavoitettu onnistuneesti master berdoom -tunnelma. Kylpyhuone ja parveke yhdistyvät huoneeseen niin luontevasti, että se tarjoilee asukkaille juuri sellaista ylellisyyttä, joka ilahduttaa monia.

Keittiösuunnittelussa on keskitytty modernin ruoanlaiton ajatusmaailmaan ja toimintaympäristöön. Energiataloudelliset kodinkoneet ja selkeät ratkaisut ovat osana viihtyisiä keittiötiloja. Sisustusarkkitehdin materiaaliratkaisut kaikissa tiloissa kunnioittavat hillittyä ajattomuutta ja tuovat asukkaille iloa päivästä toiseen.

Asumiskulut ovat taloyhtiön energiatehokkaan suunnittelun ansiosta erittäin maltilliset. Ison Omenan palvelualueen ja Olarin väliin asettuminen kattaa mahdollisimman monipuolisen tarjonnan urheiluharrastusten, hyvinvointipalveluiden samoin kuin koulujen ja ostosmahdollisuuksien saralla. Mainiot yhteydet Tapiolaan ja aivan näillä näppäimillä valmistuvaan Länsimetroon takaavat helpon liikkumisen myös koko pääkaupunkiseudun alueella.

Asunnon yhteydessä myydään myös kaksi autohalliosaketta, joiden velaton hintapyyntö on 20 000€ / kpl.

Kun kaipaat oman asuntosi myyntiin osaavaa ammattilaista ole yhteydessä ja tehdään sinun asuntounelmastasi totta.