MYYTY ENSIESITTELYSTÄ

ÄYRÄPÄÄNTIE 27, ESPOO

OMAKOTITALO, 1969

5H+K+2xKPH+S+2xWC+KHH+PUKUH+AT+VARASTO

 

Tilava, yksitasoinen ja mykistävän kaunis omakotitalo odottelee uusia asukkaitaan päättyvän tien päässä eteläisessä Laajalahdessa.

Tässä talossa on tehty reilusti remontteja vuosien varrella ja talotekniikka onkin uusittu lämmitysjärjestelmää ja putkia myöden. Lisäksi kaikki pinnat keittiötä ja kylpyhuoneita myöten on uudistettu skandinaviseen moderniin, vaaleaan tyyliin ajattomin väri- ja materiaalivalinnoin.

Mukavasti yhdessä tasossa avautuva koti sopii täydellisesti suurenkin perheen tarpeisiin. Avarasta eteisaulasta avautuu suuri yhtenäinen tila, joka yhdistää olohuoneen ja keittiön juuri tämän päivän makutottumusten ja vaatimusten mukaisesti. Isoista ikkunoista tulvii päivänvalo läpi talon ja laajalti avautuvaan vehreään maisemaan ei kyllästy lumisenakaan vuodenaikojen vaihtuessakaan.

Makuuhuoneita ja varastotilaa on tässä kodissa yllin kyllin. Kolme makuuhuoneista sijaitsevat talon itäisessä siivessä ja yksi suuri työ/makuuhuone on erotettu luontevasti liukuoviratkaisulla olohuoneesta.

Lattia tuntuu mukavan lämpimältä jalkojen alla, sillä se on kauttaaltaan varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä ja viimeistelty kauniilla italialaisella laatalla. Asumiskustannukset ovat maalämpöjärjestelmän ansiosta erittäin edulliset.

Avotakka loimuaa ihanasti luoden lämmintä ja kodikasta tunnelmaa. Takkahuoneesta on kulku kylpyhuoneeseen, saunaan ja kodinhoitohuoneeseen, joka on varustettu omalla ulko-ovella sekä kuraeteisellä.

Lämpimään autotalliin mahtuu tarvittaessa kaksi suurtakin autoa. Tämän lisäksi tontilla on erillinen, n. 16m2 varastorakennus.

Tämä koti säväyttää hyvällä suunnittelullaan ja yllättää runsailla tiloillaan jokaisen kävijän. Peruskorjattu ja kuntotarkastettu talo tarjoaa huoletonta elämää pitkäksi aikaa suuremmallekin perheelle. Ruohokin on varmasti vihreämpää näiden aitojen sisäpuolella!

Tule, näe ja koe mitä tällä kodilla olisi tarjota juuri teidän perheellenne.

Kun kaipaat oman asuntosi myyntiin osaavaa ammattilaista ole yhteydessä ja tehdään sinun asuntounelmastasi totta.