MYYTY!

ramsiontie 10

omakotitalo, 2003

339 M2 / 6h+k+rt+2xkph+s+3xwc+khh

Suvisaariston piilotettu helmi.

Tämä aarre on piilossa katseilta, mahtavien suurten kuusien ja mäntyjen suojassa. Vain meri katselee ja vahtii ylväänä puiden lomassa seisovaa taloa.

Luonto on tämän kodin sydän ja sielu. Tarkkaan harkitut, ympäristöön sopivat materiaalit ja muotokieli heijastelevat puiden lämpöä, rantakivien aaltojen siloittamaa pintaa ja pilvien lomasta pilkottavaa taivasta - harmoniaa. Tasapaino metsän ja kodin välillä luo ainutlaatuisen tunnelman, joka rauhoittaa ja antaa tilaa ajatuksille.

Arkkitehti Aaro Virkkusen suunnitteleman talon hengen tuntee heti sisään astuessa; talon keskellä sijaitsevasta korkeasta eteishallista avautuu näkymät molempiin suuntiin lähes läpi talon. Vasemmalla puolella, muutamaa askelmaa alempana on huikean suuri olohuone, jota vartioi valtava takka. Olohuoneen merenpuoleinen seinä on kokonaan lasia, jota kehystää majesteetillinen puuristikko. Takan toisella puolella on suuri puinen keittiö sekä ruokailutila, josta on käynti lasiterassille.

Eteisen oikealla puolella on intiimimpi tunnelma; eteishallista kuljetaan pariovien läpi tv-huoneeseen, josta on käynti kolmeen makuuhuoneeseen sekä saunatiloihin ja kodinhoitohuoneeseen. Lähes eteerinen tunnelma jatkuu läpi tilojen minimalistiseen kylpyhuoneeseen ja saunaan. Takkahuoneessa on jotain Alvar Aaltomaista; materiaalien liitto ja jykevät puukarmit tekevät tilasta ajattoman.

Yläkerran päämakuuhuone on kuin erillinen sviitti; valtava parveke, poreammeellinen kylpyhuone, jossa on myös erillinen suihku sekä wc ja ylellisen kokoinen vaatehuone - upea kokonaisuus. Yläkerrasta löytyy myös toinen pienempi makuuhuone omalla kylpyhuoneella.

Lähes 7000m2 etelän suuntaan laskeutuva, hyvin hoidettu ja osin luonnontilainen tontti kattaa yli 100m rantaviivaa ja rannassa on kaksi laituria. Erillisrakennuksessa on lämpimät tallit kahdelle autolle, runsaat säilytystilat sekä pieni yksiö, jossa on keittiö ja kylpyhuone.

Anna tuulen johdattaa kohti unelmaa - Suvisaaristoon, samalla muutat Suomen mukavimmalle asuinalueelle! Kymmenen eri tilaston perusteella lasketut mukavuuspisteet toivat voiton juuri Suvisaaristolle, joka on viidensadan espoolaisen ympärivuotinen koti. Sääkin on kaupunginosassa erityisen mukava!

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM