myyty!

Kauppalantie 20

erillistalo, 1995

277 (180)M2 / 5h+k+rh+apuk.+s+vh+wc+kph

Tilaa ja tyyliä Kauniaisissa!

Tämän talon arvokkuus tulee vastaan jo heti eteisessä; portaita pitkin kiipeävä punainen matto on oikea katseenvangitsija. Portaiden oikealla puolella avautuu suuri ja avara olohuone, jonka huima huonekorkeus ja korkeat ikkunat korostavat tilan valoisuutta. Vuolukivitakka ja hauska pyöreä aukko sen yläpuolella tuovat tilaan jopa leikkisää ilmettä.

Keittiössä on tilaa laittaa ruokaa koko seurueelle, jonka kanssa voi samalla seurustella luontevasti keittiön saarekkeen yli ruokailutilan puolelle. Upea erkkerimäinen ikkuna toimii ruokailutilan kruununa ja lämpiminä iltoina kattauksen voi tehdä lasitetulle terassille.

Eteisen vasemmalla puolella on erillinen wc, vaatehuone ja yksi makuuhuone, joka toimii hyvin vaikkapa työhuoneena.

Yläkerrassa portaiden päässä on aula, josta on käynti kahteen makuuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja vaatehuoneeseen. Saunaan ja kylpyhuoneeseen kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta. Päämakuuhuoneesta on myös käynti omalle parvekkeelle.

Kellarista löytyy vielä yllätys; yksi huone ja reilusti tilaa harrastuksille sekä erillinen kylmäkellari. Kellaritilaa ei lasketa kokonaisneliöihin, jolloin asuinpinta-alaksi on merkitty 180m2.

Täällä on helppo viihtyä vehreyden keskellä, eikä Kauniaisten keskustaan ole matkaa kävellen kuin muutama minuutti. Tervetuloa!

Myyntiä hoitaa:

LAURI KATAS
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER
040 9522 145 | lauri@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM