mankkaanmalmi 20 B 7

688 000€

paritalo, 2017

93 M2 / 4h+kt+s+ak

Golfharrastajan unelma: viheriöille kotiovelta.

Tässä tyylikkäässä yksitasoisessa paritalossa viehättää etenkin sijainti, sillä takapihalta aukeaa näkymä Tapiola Golfin viheriöille. Palvelutkaan eivät ole kaukana, sillä lähimmät ruokakaupat ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Talo on valmistunut vuonna 2017, joten täällä saa asua huoletta pitkään.

Tämän kodin suunnittelussa on otettu jokainen toiminto ja neliö huomioon. Pieteetillä valitut materiaalit heijastelevat ympäröivää maisemaa, jonka luonnonrauha ja hiljaisuus on käsinkosketeltavaa.

Kolme makuuhuonetta on ripoteltu ympäri taloa niin, että jokaisessa saa omaa rauhaa, eikä yhteisiä väliseiniä ole ollenkaan. Jokaisessa on myös omat vaatekaapit tai vaatehuone helpottamaan arkea. Eteisen vasemmalla puolella olevassa modernissa kylpyhuoneessa on oma sauna hetivalmis-kiukaalla, sekä tilaa pyykkitornille - korkeat kaapistot lisäävät säilytystilaa. Toiselta puolelta eteistä löytyy myös erillinen wc. Olohuone ja keittiö ovat yhtä suurta tilaa, josta avautuu upean vehreät näkymät suurista, lähes koko seinien kokoisista ikkunoista. Tarkkaan suunnitellussa valkoisessa keittiössä on erikoisuutena alas laskeutuva maustehylly, joka varmasti herättää keskustelua kahvipöydässä. Kesäisin kodin pinta-ala lähes tuplaantuu ulos isolle terassille, jolla kelpaa nauttia auringon lämmöstä, samalla kun sisätilat pysyvät mukavan viileänä.

Mikä sinun tasoituksesi on?


Myyntiä hoitaa: 

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COMHUONEISTO

HALLINTAMUOTO

Asunto-osakeyhtiö

HUONELUKU

4h+kt+s+ak+ap+varasto

KERROS/KERROKSIA

1/1

ASUINPINTA-ALA

93,0 m2 (93,0 m2)

LISÄTIETOJA PINTA-ALASTA

Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.

KEITTIÖN KUVAUS, LISÄTIEDOT JA VARUSTUS

Keittiössä täysintegroidut kalusteovelliset Mielen kodinkoneet: jääkaappi, pakastin ja astianpesukone. Kaapistoon integroidut työskentelykorkeudella olevat Mielen mikro ja kiertoilmauuni. Lisäksi induktioliesitaso. Liesituuletin omalla huippuimurilla kalusteeseen integroituna (ulosvedettävä, Savo). Kaapisto- ja runkomalli integroidulla vedinuralla ja hidastimilla. Kosketusvapaa keittiöhana (Oras) automaattisella apk venttiilillä. Keittiön allas huullosasennettu (Intra Frame Teräs). Keraaminen kivitaso 12mm (Neolith). Välitilan lasi valkoiseksi taustamaalattu (optiwhite) lasi. Keittiön yläkaapeissa kalusteeseen upotettuna led valopohja valaistus. Laatikostoissa soft close mekanismi ja vaalea saarni sisukset laatikostoissa. Kulmakarusellimekanismi. Lasivitriinikaappi lasihyllyillä ja alumiinikehyksellä, alas laskeutuva MagicMoveID kaapisto yläkaapissa. Erillinen hyllyjärjestelmä saarni- ja lasitasoilla.

PESUTILOJEN KUVAUS, LISÄTIEDOT JA VARUSTUS

Kylpyhuoneessa suihku, suihkunurkkauksen edessä 2 kpl kääntyviä lasiovia saluunasaranoilla, wc, valopeili led valoilla, allaskalusteet vetolaatikoilla ja integroidulla vedinuralla. Täysvalettu allastaso ja allas. Pesukoneliitäntä ja pesutornivaraus. Korkea liinavaatekaappi ja kaapisto, jossa ulosvedettävät pyykkikorit. Pyyhekoulut Smedbo Air. Seinälaatat valkoinen matta ja Lattialaatta Lab Granity Lead.

WC-TILOJEN KUVAUS

Erillinen wc, seinälaatat valkoinen matta, lattialaatta Lab Granity Lead, tehosteseinä. Valopeili led valoilla. Allas täysvalettu.

SAUNAN KUVAUS, LISÄTIEDOT JA VARUSTUS

Oma sauna. Saunassa ainavalmis Harvia Forte kiuas rst- asennuskauluksella lauteeseen upotettuna. Saunan seinä puolilasiseinänä karmittomana sekä lasiovi. Saunassa kuituvalot ylälauteen etureunassa. Saunan löylymittarissa integroitu led kuituvalaisin. Saunan lauteet, katto ja seinäpanelointi kuultokäsitelty samalla sävyllä koko kph ja saunatilassa. Suora paneli. Alalaude yhtenäinen seinään saakka.

MAKUUHUONEEN KUVAUS, LISÄTIEDOT JA VARUSTUS

Makuuhuoneissa seinät maalattu, lattia valkomattalakattua 1- säleinen tammiparkettia.
Vaatehuoneellisessa makuuhuoneessa ilmalämpöpumppu viilennyksellä ja lämmityksellä (Mitsubishi). 
Komerot peililasisilla tai täysvalkoisilla (olohuoneen viereinen makuuhuone) lasiliukuovilla. Kori, tanko ja hyllyjärjestelmä. Olohuoneen viereisessä makuuhuoneessa täysin seinän sisään liukuva liukuovi.

OLESKELUTILOJEN KUVAUS, LISÄTIEDOT JA VARUSTUS

Olohuoneen seinät maalattu sekä tehosteseinämaali, lattia valkomattalakattua tammiparkettia 1 -säleinen. Ilmalämpöpumppu viilennyksellä ja lämmityksellä (Mitsubishi).

MUUT TILAT

Eteisessä lattialaatta (Lab Granity Lead 30X60 cm tiililadonta). Peililasiset liukuovet eteiskaapiston edessä. Integroitu harjattu alumiinikehysvedin. Eteiskaapistot tangoilla, hyllyillä ja ulosvedettävillä metallikoreilla.

LATTIAMATERIAALIT

Karelia Tammi valkomattalakattu. I-säleinen. Jalkalistat valkoinen suorakulmainen puulista.

KATTOMATERIAALIT

Kaikki kattopinnat tasoitettu ja maalattu.

MUUTA KAUPPAAN KUULUVAA

Kiinteät valaisimet kattopintaan upotettuina alumiinikehyksellä, halkaisija 20cm; eteinen pesutilat, wc ja vaatehuone. Verhokiskot, sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa integroiduilla säätimillä, Mitsubishi-ilmalämpöpumppu (kahdella sisäyksiköllä), ulkovaraston hyllyt ja pyöräkoukut. Terassilaudoitus komposiittilaudoituksella harmaa. Terassin levyinen porras.

KUNTO

Hyvä

KIINTEISTÖ- JA YHTIÖTIEDOT

YHTIÖN NIMI

Asunto Oy Tapiolan Golfniitty

TONTIN OMISTUS

Oma

TONTIN KOKO

4 668,00 m2

KÄYTTÖÖNOTTOVUOSI

2017

RAKENNUSMATERIAALI

Puu

KATTOTYYPPI

Pulpettikatto

KATE

Kermikate

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Kauko

TEHDYT KORJAUKSET JA REMONTIT

2018 Jäteaseman pesu, ryhmäkeskuksen tarkistus, sadevesikaivojen tarkistus, yhteisten tilojen vuosikierros, yhtiöiden yhteisen tieosuuden kivituhkan lisäys ja lanaus.
2017 Säätölaitteiden tarkistus ja koekäyttö, lämpimän käyttöveden kiertovesipumpun tarkistus, ryhmäkeskuksen tarkistus, hälytyksien koekäyttö, LTO-laitteiden suodattimien vaihto yleiset tilat, termostaattiohjatun sulatusjärjestelmän tarkistus, sadevesikaivojen tarkistus ja tyhjennys.

AUTOTALLIT

10 kpl

PIHAPAIKKOJA

10 kpl

LAINAT

410 240,53 €

KIINNITYKSET

0,00 €

ISÄNNÖITSIJÄ

Heidi Kjellman, Inno Isännöinti Oy.

KIINTEISTÖNHOITO

Huoltoyhtiö

MUITA TIETOJA

LISÄTIETOA KAAVOITUKSESTA

Espoon kaupunki, www.espoo.fi

VAPAUTUU

1kk/sopimuksen mukaan

ASUMISKUSTANNUKSET

HOITOVASTIKE

372,00 €/kk (4,00 €/m2)

RAHOITUSVASTIKE

837,00 €/kk (9,00 €/m2)

YHTIÖVASTIKE YHTEENSÄ

1 209,00 €/kk

VESI

20,00 oma mittari

MUUT MAKSUT / LISÄTIETOA MAKSUISTA

Laajakaistavastike 9,90€/kpl/kk.

HINTA

MYYNTIHINTA

431 901,31 € (4 644,10 €/m2)

VELKAOSUUS

256 098,69 € (2 753,75 €/m2)

VELATON HINTA

688 000,00 € (7 397,85 €/m2)