MYYTY!

Tegelhagen 5 A

RIVItalo, 2006

126M2 / 5h+k+2xkph+s+wc+terassi+p

 Moderni, kaksitasoinen rivitalokoti Kauklahdessa!

Tässä upeassa kodissa ihastuttaa valoisuus ja avaruus sekä toimiva pohjaratkaisu, jossa makuuhuoneet löytyvät yläkerrasta ja yhteiset tilat sisääntulokerroksesta. Plussana peräti kolme erillistä sisäänkäyntiä! Kadun puoleisesta ovesta kuljettaessa tullaan sisään varsinaiseen eteiseen, jonka oikealla puolella aukeaa tilava olohuone ja keittiö sekä työhuone ja vasemmalla puolella erillinen wc sekä kylpyhuone ja sauna. Sisäänkäyntien väliin jää toimiva eteistila, jossa mukavasti kaappitilaa vaatesäilytykseen. Kylpyhuoneen vierestä avautuu ovi toiselle puolelle taloa, omalle terassille, joka jatkuu koko talon leveydeltä. Autokatos on sijoitettu kätevästi terassin eteen, välissä on vain muutama porrasaskelma ja pääset autolta suoraan olohuoneeseen vievälle sisäänkäynnille.

Suuressa keittiössä on tilaa kokkailla vaikka koko perheen voimin ja ikkunasta kelpaa katsella, kuinka pihapuu muuttuu vuodenaikojen mukaan. Sama puu näkyy myös viereisen työhuoneen ikkunasta, jossa työt sujuvat omassa rauhassa, kauniiden pariovien takana. Olohuoneen erikoisuutena on oma pieni takka ja osittain suuri huonekorkeus. Kun arjen askareet on hoidettu, onkin aika vetäytyä yläkertaan rauhoittumaan; päämakuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone ja suuri vaatehuone, lisäksi kaksi muuta makuuhuonetta, joista toisesta käynti parvekkeelle ja toiseen vaatehuoneeseen.
Säilytystilaa tästä kodista ei siis puutu!

Kauklahti valittiin vuoden kaupunginosaksi 2018, eikä syyttä; alueella toimii aktiivinen kyläyhteisö, joka järjestää myös kaikenlaisia tapahtumia. Kylätalo Palttina asukaspuistoineen ja monet perinteiset pienet putiikit ja leipomot ovat luontevia kohtaamispaikkoja alueen asukkaille. Palvelut ja koulut löytyvät kaikki läheltä ja Kauklahden oma urheilukenttä sekä golf-kenttä ovat oivia paikkoja koko perheen liikuntaharrastuksille!

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja

040 9522 162 | jaakko@bo.fi

www.facebook.com/haapamakikatas

WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM