MYYTY!

KASKILAAKSONTIE 3, ESPOO

KERROSTALO, 1971

63m2 / 3H+K+KPH+LASITETTU PARVEKE

 

Valoisa läpitalon kolmio Soukassa, majesteetillisilla maisemilla odottelee uusia asukkaitaan!

Tämä huoneisto on kokenut todellisen muodonmuutoksen nykyisen omistajan toimesta. Tilava kaksio on muutettu kompaktiksi ja järkeväksi kolmioksi, jossa tilaa on riittävästi ja jokainen neliö kohdallaan.

Aiemmin umpikeittiönä ollut huone on muutettu makuuhuoneeksi ja keittiö on siirretty avonaisen ja shokeeraavilla merinäkymillä varustetun olohuoneen yhteyteen. Näitä maisemia tuijotellessa arjen huolet unohtuvat hetkessä!

Suuret ikkunat tuovat sisälle runsaasti valoa ja keittiö on vastaa loistavasti nykypäivän tarpeisiin. Modernit kodinkoneet takaavat, että kokkailut sujuvat vaivatta! Ruokailun jälkeen iltaa voi jatkaa tilavan olohuoneen puolella katsellen lasitetulta parvekkeelta avautuvaa näkymää.

Kylpyhuoneen väritys mahdollistaa monenlaisen tunnelman luomisen ja tilaa löytyy myös pyykkihuollolle.

Taloyhtiö on esimerkillisesti hoidettu ja omaa hyvin laajan korjaushistorian. Useat suuret, mutta tarpeelliset remontit, kuten putkiremontti ja siirtyminen maalämpöjärjestelmään on jo tehty.

Tämä siistikuntoinen ja muuttovalmis kaksio on loistava hankinta vaikka ensimmäiseksi omaksi kodiksi! Tervetuloa tutustumaan!

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM