MYYTY!

Nuottaniementie 27 E

PARITALO, 1999

109M2 / 5h+k+kph+wc+s

Moderni ja vaalea kaksikerroksinen paritalokoti Nuottalahdessa!

Tässä viihtyisässä kodissa on erittäin toimiva pohja; tilavan eteisen vasemmalle puolelle avautuu keittiö sekä olohuone, oikealla puolella on kylpyhuone ja yksi makuuhuone, joka toimii hyvin myös työhuoneena. Portaat vievät yläkerran aulaan, josta on käynti kolmeen valoisaan makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen sekä tilavaan kylpyhuoneeseen. Päämakuuhuoneesta on myös käynti omalle parvekkeelle.

Vaaleassa keittiössä on todella runsaasti kaappitilaa, modernit kodinkoneet sekä viinikaappi. Suuremmallekin ruokapöydälle on sopivasti paikka keittiön ja olohuoneen välissä; kesäisin kattauksen voi siirtää ulos omalle terassille. Molemmat kylpyhuoneet on remontoitu viime vuonna ajattoman vaaleiksi; yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä on myös kätevä kodinhoitotila sekä oma sauna, jonka panelointi on kaunista ja kestävää magnoliapuuta. IKI-kiuas kruunaa tämän saunan!

Espoon rantaraitille on matkaa vain kivenheitto - merimaisemissa kelpaa lenkkeillä. Lähistöltä löytyy myös useita päiväkoteja sekä Etelä-Espoon ratsastuskoulu, eikä Matinkylän palveluiden äärellekään ole pitkä matka. Mattlidenin kouluun on suora bussiyhteys ja lisäksi alueella on paljon suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja. Metrolle ja Omenaa on noin kilometrin matka ja lähin bussipysäkki sijaitsee 100m päässä. Täällä on helppo viihtyä!

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM