MYYTY!

JOKIPELLONTIE 18, ESPOO

KERROSTALO, 1982

70,5m2 / 3H+K+S+KPH+LASITETTU PARVEKE

 

Kaunis kerrostalokoti loistavalla, rauhallisella paikalla odottelee uusia asukkaitaan!

Pohjaratkaisu tässä asunnossa on kerrassaan mainio. Tilat on suunniteltu niin hyvin, että asunto tuntuu neliöitään suuremmalta, avaralta ja huolettomalta.

Olohuone avautuu heti eteisestä ja tilankäyttö mahdollistaa monenlaisen sisustamisen. Keittiö on uusittu hiljattain kauniiksi ja kylpyhuone on täysin pakasta vedetty. Materiaalit ovat silmää hiveleviä ja ajattomia. Laatu puhuisi puolestaan, jos asunto osaisi puhua!

Makuuhuoneet ovat tilavia ja suuremman yhteydessä on vielä erillinen vaatehuone. Lisää säilytystilaa löytyy vielä erillisestä verkkokellarikomerosta.

Lasitettu parveke on helmi – voit aloittaa kevään aikaisin ja jatkaa sitä aina pitkälle syksyyn, lasitukset pitävät lämmön parvekkeella aina vähän pidempään! Parvekkeelta ei avaudu näkymiä parkkipaikalle tai vastapäiseen taloon, vaan rauhalliselle ja vehreälle puistoalueelle.

Taloyhtiö on erinomaisesti hoidettu, lämmitysmuotona on edullinen sekä ekologinen kaukolämpö ja se sijaitsee omalla tontillaan. Hoitokulut ovat edulliset.

Tästä asunnosta ei puutu mitään. Voit nauttia oman saunan lämmöstä kylmillä talvisäillä ja pientä luksusta tuo vielä erillinen wc. Kodin fiilis ja hyvä henki on tietysti itse koettava paikan päällä, joten tervetuloa tutustumaan joko yleiseen esittelyyn tai joustavasti yksityisesittelyyn ennen sitä.

Kun kaipaat oman asuntosi myyntiin osaavaa ammattilaista ole yhteydessä ja tehdään sinun asuntounelmastasi totta.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM


Piilipuuntie-13.jpg