MYYTY!

SÄYNÄVÄTIE 14, ESPOO

RIVITALO, 1972

96,5m2 / 4-5H+K+S+KPH+WC

 

Tämä Haukilahdessa sijaitseva tilava yksitasoinen rivitalokoti tarjoaa toimivan pohjaratkaisun perheellesi.

Asunnosta löytyy kolme makuuhuonetta, jotka sijaitsevat omassa rauhassaan huoneiston koillispuolella. Olohuone on tilava, koko huoneiston levyinen, jonka runsas ikkunapinta-ala lisää valtavasti tilantuntua ja valoisuutta. Pohjaratkaisu mahdollistaa tarvittaessa neljännen makuuhuoneen olohuoneen yhteyteen joka on tehtävissä vain kevyillä väliseinämuutoksilla. Säilytystilaa on myös sopivasti, tilava vaatehuone, mukavasti kaapistoja sekä erillinen kellarivarasto.

Viihtyisä ja aikakaudelleen tyypillisen suuri lounaispiha vihertää pitkälle syksyyn. Tilava terassi soveltuu loistavasti auringon ottoon sekä tietysti myös kesän grillijuhliin. Rivitalon päätyasunnoilla on kiistattomia etuja ja sijainti taloyhtiön sisällä on erinomaisen rauhallinen.

Tämän kodin ehdoton valtti on sen loistava sijainti. Koulut, palvelut ja Haukilahden ranta ovat kaikki melkein nurkan takana ja julkinen liikenne toimii erinomaisesti.

Tässä koti, joka muuntautuu mutkattomasti asukkaansa näköiseksi kokonaisuudeksi! Tervetuloa ensinäytölle tutustumaan ja visioimaan tästä koti juuri sinun tarpeisiisi!

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM