myyty!

tammipää 9

paritalo, 2000

110M2 / 5h+k+s+kph+khh+2xwc+p+lämminvarasto

Vaalean valoisa kaksikerroksinen koti pellon laidalla Jupperissa.

Tämä koti tarjoaa omaa rauhaa idyllisessä maisemassa, sillä takapihalta aukeaa kultaisena hohtava peltoaukea. Maisemasta pääsee nauttimaan ulkona omalla vehreällä pihalla ja terassilla sekä sisällä suurten ikkunoiden kehystämänä. Arkea helpottavat noin 8m2 varasto heti ulko-oven vieressä, sekä kodinhoitohuoneen oma sisäänkäynti, josta on helppo kuljettaa esimerkiksi sateessa leikkineet lapset ja koira sisään.

Alakerrasta löytyvät yhteiset tilat: keittiö, ruokailutila, olohuone, erillinen wc sekä saunallinen kylpyhuone ja kodinhoitohuone. Eteinen avautuu lähes keskelle alakertaa, jättäen vasemmalle märkätilat ja oikealle olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan. Vaaleassa keittiössä on runsaasti kaappitilaa ja ruokailutila on luontevasti keittiön vieressä, takapihalle avautuvan maiseman ääressä. Kesäisin ruuanlaitto siirtyy kätevästi terassille, jolla on tilaa grillata ja seurustella - illalla on mukava napsauttaa saunakin lämpeämään. Kylpyhuoneesta löytyy saunan lisäksi kaksi suihkua ja kätevä kodinhoitotila, josta on oma käynti ulos.

Yläkerrasta löytyy neljä makuuhuonetta, joista yhdestä on käynti parvekkeelle, sekä toinen kylpyhuone.

Koulut ja päiväkodit sekä muut palvelut löytyvät muutaman kilometrin säteellä ja Pitkäjärven rantaan pääsee kävellen parissa minuutissa. Unohtamatta tietenkään kauniita ulkoilumaastoja!


Lämpimästi tervetuloa!


Myyntiä hoitaa: 

LAURI KATAS
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER
040 9522 145 | lauri@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM