MYYTY!

RISTINIEMENTIE 40, ESPOO

RIVITALO, 1980

125m2 / 5h+k+s+varasto

 

Valoisa ja tilava koti Laurinlahdessa lapsiperheiden suosimalla kauniilla asuinalueella.

Tilaa ja luonnetta - sitä löytyy tästä erinomaisen kauniisti remontoidusta kolmikerroksisesta kodista. Suojaisa pihapiiri on hyvin rauhallinen ja turvallinen lasten leikeille. Luonnon sylissä mieli lepää ja lenkkipolkujakin on valittavana monipuolisesti. Vaikka koti onkin rauhallisella paikalla, on se kuitenkin keskeisellä sijainnilla lapsiperheiden palveluita ajatellen. Lähettyviltä löytyykin lähes kaikki palvelut mitä osaat kaivata ja jos etsit vielä jotakin muuta – länsiväylää pitkin hurautat nopeasti suuntaan kuin suuntaan. Yhtiön rakennukset ovat hyvässä kunnossa ja niistä on pidetty erinomaista huolta, hoitokulut ovat alhaiset.

Asunnon varsinainen sisääntulo tapahtuu alimman kerroksen kautta, josta löytyvät tilavien eteistilojen lisäksi kylpyhuone -ja saunatilat. Puisia portaita pitkin noustaan kodin toiseen kerrokseen, joka avautuu silmiesi eteen avarana ja kauniina. Täältä löytyvät oleskelutilat, keittiö, ruokailutila sekä erillinen wc ja vaatehuone. Asunnon autopaikka on kätevästi aivan huoneiston vieressä ja keittiön sisäänkäynnin kautta on helppo tuoda ruokakassit sisälle, juuri oikeaan paikkaan.

Yläkerta on pyhitetty makuuhuoneille, joita löytyy peräti neljä kappaletta. Päämakuuhuoneen seinä on avattu ja erotettu liukuovella pukeutumishuoneeksi, mutta muutos on tarvittaessa helppo palauttaa alkuperäiseen asuun. Ylimmässä kerroksessa on myös wc/suihkutila.

Asunto on kauttaaltaan remontoitu menneinä vuosina ja käytetyt materiaalit ovat aikaa kestäviä, harmonisia ja hyvällä maulla valittuja.

Tämä upea kokonaisuus on tarjolla NYT, joten tartu tilaisuuteen ja tule tutustumaan. Soita Jaakolle heti 040 9522 162 ja tee asuntounelmistasi totta!

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM