myyty!

TAMMITIE 8

ERILLISTALO, 2002

128 M2 / 5h+k+s+2xwc+kph+khh+p

Vaalea erillistalo Nöykkiössä!

Tässä kodissa on hyvin suunniteltu pohja; kolme tilavaa makuuhuonetta sekä kylpyhuone ja sauna löytyvät yläkerrasta ja olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, erillinen wc ja yksi makuuhuone alakerrasta. Toiminnallisuus on tämän kodin valtti; eteistilan vasemmalla puolella on näppärä erillinen kodinhoitohuone ja wc, kun oikealle puolelle jää moderni, minimalistisen valkoinen keittiö, joka avautuu luontevasti olohuoneeseen. Makuuhuone toimii loistavasti myös työhuoneena, jonka kauniit pariovet ovat yksi talon harkituista yksityiskohdista.

Portaiden päästä löytyy yläkerran aula, joka avautuu kaikkiin kolmeen makuuhuoneeseen; kahdessa on käytännölliset vaatehuoneet ja yhdestä käynti tilavalle parvekkeelle. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja saunan lauteilla voi vilvoitella ikkunaakin avaamalla. Arjen kiireessä kaksi erillistä wc:tä on luksusta.

Pieni, kolmen huoneiston taloyhtiö on erinomaisesti hoidettu. Julkisivumaalaus on vastikään valmistunut ja asumiskustannukset ovat erittäin pienet.

Omalla suojaisalla, suurella ja tasaisella pihalla kelpaa viettää aikaa perheen kanssa eikä koulut, päiväkodit tai kauppakeskus Liila palveluineen ole kaukana. Helppoa ja tyylikästä, tervetuloa Tammitielle!

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM