MYYTY!

LÄNSIMETSÄ 5

omakotitalo, 2007

142,2 M2 / 5h+k+rt+kph+s+wc+p+terassi+autotalli

Ajattoman tyylikäs, moderni omakotitalo Nöykkiössä.

Tämä koti on rakennettu pieteetillä tarkoin valikoiduista materiaaleista - kokonaisuus on ajaton ja rauhallinen. Eri tasoissa olevat tilat tekevät toiminnoista selkeitä ja tunnelmasta intiimin.

Sisääntulokerroksesta löytyvät yhteiset tilat; tilava eteinen avautuu keittiöön ja ruokailutilaan sekä muutamaa porrasta alempana olevaan olohuoneeseen. Lisäksi tässä kerroksessa on erillinen wc ja upea saunaosasto pukuhuoneineen, josta on oma uloskäynti takapihan valtavalle terassille. Eteisestä on myös käynti yhteen huoneeseen, joka toimii loistavasti vaikkapa työtilana erillisen oman sisäänkäynnin ansiosta.

Yläkerrasta löytyy kolme tilavaa makuuhuonetta sekä kodinhoitohuone/kylpyhuone. Kaksi makuuhuonetta on lastenhuoneina ja niihin on rakennettu korkean tilan maksimoimiseksi parvet, joiden sisään kätkeytyy vaatehuoneet.

Lähistöllä on useita ruokakauppoja ja liikenneyhteydet toimivat: Länsiväylää pitkin Helsinkiin hurauttaa hetkessä. Pihapiiristä löytyy oma autotalli, ja pihalle mahtuu helposti useampia autoja.

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM