MYYTY!

PIILIPUUNTIE 17, ESPOO

KERROSTALO, 2012

72,5m2 / 3H+K+S+KPH

 

Valoisa kerrostalokoti Suurpellossa odottelee uusia asukkaitaan!

Taloyhtiö on rakennettu vuonna 2012 ja uudella, ilmeikkäällä asuinalueella on paljon uudenkarheita rivitalo- sekä kerrostalorakennuksia.

Asunnossa on erittäin toimiva pohjaratkaisu. Olohuoneen yhteydessä sijaitsee kaunis ja toimiva avokeittiö. Parveke on lasitettu ja tilava. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta pattereita ei ole ja se on mahdollistanut suurten, lattianrajaan ulottuvien ikkunoiden suunnittelemisen asuintiloihin.

Palvelut löytyvät nyt läheltä, kun Suurpellon ostoskeskus avasi ovensa viime vuoden marraskuussa. Kauppakeskuksesta löydät paljon palveluita muun muassa postin, ruokaravintoloita, K-supermarketin, kuntosalin ja paljon muuta. Suurpellon päiväkodin, koulun ja kansainvälisen koulun löydät niin ikään ihan vierestä.

Ei huolta tulevista remonteista, edullinen yhtiövastike taloyhtiössä, jonka lämmitysmuodoksi on valittu käyttökuluiltaan edullinen ja ekologinen maalämpöjärjestelmä.

Taloyhtiö on todella rauhallinen ja lämminhenkinen. Lapsille löytyy läheltä mukavia temmellyskenttiä, kuten Angry Birds-puisto. Hyvät ulkoilumahdollisuudet. Kulkuyhteydet ovat hyvät sekä Leppävaaran, Matinkylän että Helsinginkin suuntaan.

Lämmin suositus Suurpellolle, rauhallisempaa aluetta on vaikea löytää!

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM

 


Piilipuuntie-13.jpg