degerbyntie 7

509 000€

omakotitalo, 1947

177M2 / 4H+K+kph+2xwc+khh

 

Hurmaavan tunnelmallinen omakotitalo metsäisen maiseman kyljessä Friisinmäellä!

Tämä koti ihastuttaa jo pihaan saapuessa - huvikumpumainen vehreä pihapiiri ja talon takana humiseva metsä luovat lähes taianomaisen tunnelman. Sisään tullaan tilavaan eteisaulaan, jonka sydämenä toimii kaunis kaakeliuuni. Eteisen oikealla puolella on keittiö, joka henkii vanhan talon tunnelmaa; upeana yksityiskohtana aito puuhella. Tilaa keittiössä on suuremmallekin ruokapöydälle. Toisella puolella eteistä on suuri olohuone, jossa on reilusti tilaa myös työpisteelle.

Portaiden yläpäässä on halli sekä kolme tilavaa makuuhuonetta, vaatehuone sekä wc. Kolmas makuuhuone on avattu niin, että se on hallin kanssa yhtä avointa tilaa, tämä tila toimii loistavasti vaikkapa lasten leikkihuoneena. Viistot katot ja lautalattiat sopivat täydellisesti talon tyyliin.

Kellarista löytyy yksi makuuhuone, erillinen wc, kodinhoitotila, takkatila sekä pesuhuone ja sauna. Makuuhuone toimii loistavasti myös esimerkiksi työhuoneena, sillä kellariin on myös oma erillinen sisäänkäynti. Saunan lämmön jälkeen on mukava käydä vilvoittelemassa ulkona ja palata tunnelmallisen takkatulen ääreen.

Kivetyllä pihalla on mukavasti tilaa useammallekin autolle ja tontilla tilaa harrastaa; kokonaan aidattu piha on turvallinen niin lapsille, kuin lemmikeillekin. Lähistöllä on useita päiväkoteja ja kouluja, ja Kilon palvelut sekä juna-asema löytyvät kivenheiton päästä.

Nyt myytävät osakkeet oikeuttavat hallitsemaan omakotitaloa, sekä n. 750m2 alaa tontista.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!


Myyntiä hoitaa: 

LAURI KATAS 
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER 
040 9522 145 | lauri@bo.fi