MYYTY!

RÄISÄLÄNTIE 13, ESPOO

paritalo, 1999

91m2 / 4H+K+S+KPH+WC

 

Täydellinen helmi!

Tämä asunto on osa kolmen asunnon taloyhtiötä, joka sijoittuu hienolle paikalle Laajalahteen. Rauhallinen sijainti, mutta hyvien lähipalveluiden ja runsaiden liikuntamahdollisuuksien läheisyys tekevät tästä ideaalin kodin moneen tarpeeseen.

Asunto on hyvässä kunnossa ja muuttamaan pääset ilman huolia suuremmista remonteista.

Keittiö, olohuone ja ruokailutila yhdistyvät alakerrassa linjakkaasti toisiinsa, kaappitilaa on riittävästi ja kaikki pinnat erinomaisessa kunnossa. Suojaisalle takapihalle on käynti suoraan alakerrasta ja vehreälle nurmialueelle voi viherpeukalo suunnitella upeat istutukset.

 Makuuhuoneet sekä sauna ja kylpyhuone sijoittuvat yläkerran omaan rauhaan hulppean kokoisen lasitetun parvekkeen kanssa.

PIenessä taloyhtiössä asumiskulut ovat todella maltilliset ja lisäsäästöä tuo vielä ilmalämpöpumppu sekä lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihtojärjestelmä.

Autolle on paikka aivan asunnon sisäänkäynnin vieressä. Laajalahden koulu ja koulun kenttä ovat aivan vieressä, samoin useita päiväkoteja ja leikkipuistoja. Lähin ruokakauppa, kirjasto ja ravintolat n.  500m päässä.

Kattavat julkisen liikenteen yhteydet Helsinkiin, Leppävaaraan ja Tapiolaan. Omalla autolla hurauttaa sujuvasti suuntaan kuin suuntaan mm. Kehä I:lle ja Turun moottoritielle. Raidejokerin rakentaminen on alkamassa alustavan arvion mukaan ensi vuonna, ja valmistuessaan se tulee parantamaan alueen liikenneyhteyksiä entisestään.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM