myyty!

Pitkänkalliontie 5-7 A

kerrostalo, 1964

63M2 / 3h+k+kph+lasitettu parveke

Tyylikäs moderni kolmio vehreän merellisessä Haukilahdessa.

Tämä upea koti tekee vaikutuksen skandinaavisella tyylikkyydellään sekä ikkunoista avautuvilla maisemilla: lehtipuita, kallioita ja muutama ylväs mänty luovat maanläheistä tunnelmaa. Ja mikä parasta - naapureita ei näy missään!

Pohjaratkaisussa on otettu neliöistä kaikki irti: eteisen vasemmalla puolella on kylpyhuone, edessä aukeaa olohuone ja oikealla erillinen tilava keittiö sekä makuuhuoneet. Eteisen ja makuuhuoneiden puusepällä teetetyt kaapistot ovat ajattoman tyylikkäät ja etenkin käytännölliset. Keittiö on linjakas, lämpöä valkoisen rinnalle tuo rouhea kivipinta. Punainen jenkkijääkaappi tuo särmää. Keittiöön mahtuu mukavasti vaikkapa pyöreä ruokapöytä, vaikka sille on tilaa myös olohuoneenkin puolella. Olohuoneesta on käynti omalle lasitetulle parvekkeelle, jolla kelpaa nauttia kesästä sekä upeista näkymistä. Kylpyhuone jatkaa modernia vaaleaa linjaa - särmää tuovat tumma tehostelaatta ja hyllysyvennys.

Haukilahti jatkaa suosiotaan, eikä ihme: meren läheisyys, luonto sekä toimivat palvelut ja kulkuyhteydet tekevät alueesta puoleensavetävän. Kyllä täällä kelpaa olla.

Myyntiä hoitaa: 

LAURI KATAS
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER
040 9522 145 | lauri@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM