MYYTY!

NELIKKOTIE 12, ESPOO

KERROSTALO, 2004

61m2 / 2H+K+KPH+S+VH+LASITETTU PARVEKE

 

TASOKAS JA TILAVA KERROSTALOKOTI KAUNIILLA PUISTONÄKYMILLÄ

Puistonäkymät ovat varmasti monen espoolaisen toivelistalla uutta asuntoa etsiessä ja ne ovatkin yksi tämän kodin ykkösjutuista. Tässä kodissa valoa tulvii sisälle jopa neljästä suunnasta, suurista ikkunoista.

Kodin sydämenä toimii kaunis keittiö, josta on kulku suoraan lasitetulle, upealle parvekkeelle. Keittiön syliin, ikkunoiden ääreen mahtuu loistavasti ruokailuryhmä. Kodin pohjaratkaisu on muutenkin oivallinen ja neliöt on käytetty fiksusti!

Makuuhuone on kompakti, mutta tilaa on silti suurellekin parisängylle. Kaappitilaa on runsaasti ja tämän lisäksi eteisessä on vielä tilava vaatehuone. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykkihuollolle sekä tietenkin peseytymiselle ja sille kaikkein pyhimmälle – saunalle, jonka uutuuttaan hohtava kiuas on lähes pakasta vedetty. Tämän kodin saunasta tiiraillaan muuten myös puistoon!

Taloyhtiöllä on sekä kattamattomia, että katettuja autopaikkoja viereisessä parkkitalossa, joten autoilu toimii. Iso Omena on vain kävelymatkan päässä, eivätkä lähipalvelut juuri esittelyitä kaipaa.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM