MYYTY!

Munkkiluodonkuja 1

riviTALO, 1986

70,5M2 / 2-3h+k+kph+s+piha

 
Professori-arkkitehti Jaakko Laapotin suunnitteleman rivitaloyhtiön päätyasunto upeassa kallioisessa maisemassa Westendissä!

Tämä koti muuntautuu moneksi; alakerran sisäänkäynnin vierestä löytyy kätevä lisähuone, joka toimii hyvin esimerkiksi työhuoneena. Yläkerta on yhtä avointa tilaa; keittiön ja olohuoneen erottaa vain kevyt säleikkö, joka on yksi talon upeista arkkitehtoonisista yksityiskohdista. Lattian kalanruotoparketti on edelleen ajankohtainen ja tyylikäs. Avaraan tilaan mahtuu myös suurempikin ruokapöytä, jonka ympärille on mukava kokoontua yhdessä. Suurista ikkunoista avautuu upeat kallioiset maisemat mäntyineen - omalla terassilla kelpaa nauttia rauhassa aamukahvia.

Keittiön vierestä on käynti makuuhuoneeseen, jonka upea kulmaikkuna on oikea katseenvangitsija - mäntyinen maisema toistuu tälläkin puolella taloa. Kaappitilaa on koko makuuhuoneen seinän mitalta ja lisää säilytystilaa löytyy vaatehuoneesta. Alakerran kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille ja omassa saunassa pääsee rentoutumaan milloin vain.

Meren rantaan pääset kävellen muutamassa minuutissa ja Helsingin keskustaan autolla noin vartissa - kaikki tarvittava löytyy läheltä. Bonuksena tälle asunnolle kuuluu oma autokatospaikka.

Tervetuloa Westendiin!

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM