laurinlahdenkuja 18 F

525 000€

pariTALO, 2005

126 M2 / 5h+k+kph+wc+saunaosasto+vh+parveke+terassi

Tyylikäs paritalokoti yksityisyyttä arvostavalle.

Suojaisa sisääntulo ei valmista talon toisella puolella aukeavaan näkymään: tämä kattojen yllä kohoava koti katsoo merelle saakka. Sisääntulokerroksen avoin pohjaratkaisu tekee olohuoneesta ja keittiöstä yhtä avaraa tilaa, jossa upea merimaisema tulee osaksi sisustusta suurten ikkunoiden kautta. Iltaisin laskeva aurinko värjää koko maiseman väreillään, tätä spektaakkelia ei kyllästy seuraamaan! Lasitetulla parvekkeella pääsee vielä hieman lähemmäs merta, myös pitkälle syksyyn. Ajattoman tyylikkään avokeittiön kruunaa suuri saareke, jonka ympärillä on tilaa seurustella. Lisäksi tässä kerroksessa on yksi makuuhuone sekä kylpyhuone.

Alakerrassa on kolme makuuhuonetta sekä saunaosasto ja erillinen wc. Yhdestä makuuhuoneesta on myös käynti omalle isolle terassille, jolla on tilaa vaikka juhlien järjestämiseen! Terassilla on myös mukava vilvoitella saunan jälkeen. Saunan lisäksi kylpyhuoneen yhteydessä on kätevä kodinhoitotila, jossa on tilaa pesutornille sekä pyykeille.

Säilytystilasta tässä kodissa pitävät kaapistojen lisäksi huolen vaatehuone ja kaksi varastoa. Sijaintikaan ei ole hullumpi: meren rantaan kävelee muutamassa minuutissa (alamäkeen) ja veneharrastajia ilahduttaa viereinen Laurinlahden venesatama. Laurinlahden koulu ja päiväkotikaan eivät ole kaukana, Espoonlahden puolelta löytyvät myös kattavat palvelut.

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM