MYYTY!

METSÄPIRTINTIE 2, ESPOO

RIVITALO, 1980

115m2 / 4-5H+K+S+KPH

Tämä Pohjois-Tapiolassa sijaitseva tilava yksitasoinen rivitalokoti tarjoaa toimivan pohjaratkaisun perheellesi.

Asunnosta löytyy kolme makuuhuonetta, jotka sijaitsevat omassa rauhassaan huoneiston pohjoispuolella. Olohuone on tilava, koko huoneiston levyinen, jonka runsas ikkunapinta-ala lisää valtavasti tilantuntua ja valoisuutta. Talven tullen huonetta lämmittää takka ja uloskäynti vie suojaisan takapihan terassille ja pihalle.

Alkuperäistä pohjaratkaisua on muutettu purkamalla neljäs makuuhuone pois olohuoneen vierestä, mutta kevyillä väliseinämuutoksilla huone on palautettavissa alkuperäiseen asuun, vaihtoehtoinen pohjaratkaisu on ilmoituksen liitteenä.

Piha vihertää pitkälle syksyyn ja viherpeukalokin pääsee halutessaan upottamaan sormensa multaan. Takapihan terassi soveltuu loistavasti auringon ottoon sekä tietysti myös kesän grillijuhliin.

Säilytystilaa on myös sopivasti, kaksi vaatehuonetta, mukavasti kaapistoja sekä tilava ulkovarasto.

Tämän kodin ehdoton valtti on sen loistava sijainti. Koulu ja ruokakauppa ovat molemmat melkein nurkan takana ja Tapiolan loistavat palvelut eivät juuri esittelyitä kaipaa. Julkinen liikenne toimii erinomaisesti ja kehää pitkin hurautat nopeasti suuntaan kuin suuntaan.

Tässä koti, joka muuntautuu mutkattomasti asukkaansa näköiseksi kokonaisuudeksi! Tervetuloa ensinäytölle tutustumaan ja visioimaan tästä koti juuri sinun tarpeisiisi!

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM