myyty!

ankkurinvarsi 4 a

erillistalo, 1981

153 M2 / 6h+k+rt+kph+2xwc+s+p

Laurinlahden kätketty helmi, veneharrastajan unelma!

Meren läheisyys on yksi tämän kodin ehdottomia valttikortteja; vajaassa viidessä minuutissa kävelet meren rantaan, Laurinlahden venekerholle, josta hurauttaa helposti lahden yli vaikkapa Sarfvikin viheriöille.

Tilaa tässä kodissa on runsaasti ja pohjaratkaisu mahdollistaa tilojen muokkaamisen tarpeiden mukaan. Sisääntulokerros on lähes kokonaan yhtä avointa tilaa; eteisen vasemmalla puolella on tilava keittiö, joka jatkuu apukeittiön läpi yhdistettyyn ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Oikealla puolella on yksi makuuhuoneista, joka toimii hyvin myös työhuoneena. Lisäksi tästä kerroksesta löytyy myös erillinen wc. Keittiön ikkunan edessä on sopiva paikka arkiruokailuun ja isommalle seurueelle on hyvin tilaa olohuoneen puolella - kesäisin juhlat kelpaa siirtää myös ulos lasitetulle terassille ja omalle pienelle pihalle. Arjen tiimellyksessä hyvät varastotilat tulevat tarpeeseen: eteisen vierestä löytyy vaatehuone ja asunnon yhteydessä on myös suuri ulkovarasto.

Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, kylpyhuone sekä sauna ja erillinen wc. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös näppärä kodinhoitotila, jossa on tilaa pesukoneelle ja taso pyykkien viikkaamiseen. Pesuhuoneen puolella on kaksi allasta sekä suihkua - kaksin aina parempi. Yhdestä makuuhuoneesta saa ihailla aivan lähellä kimmeltävää merta. Kätevää lisätilaa puolestaan tarjoaa lasitettu parveke.

Taloyhtiö on vertaansa vailla - kaikki korjaukset on katettu ilman lainoja, sillä yhtiövastike sisältää autopaikan ja vesimaksun lisäksi myös korjausvastikkeen. Näin yhtiö on pysynyt velattomana.

Espoonlahden palvelut, päiväkoti ja koulu löytyvät lähistöltä - täällä on helppo viihtyä.

Myyntiä hoitaa:

LAURI KATAS
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER
040 9522 145 | lauri@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM