Näkki 3 D

479 000€

erillistalo, 1992

140M2 / 4h+avok+halli+takkahuone+saunaosasto+khh

Tyylikkäästi remontoitu kolmen kerroksen erillistalo Laurinlahdessa!

Tämä upea koti hurmaa tyylillään heti sisään astuessa; eteisestä avautuu näkymä olohuoneeseen ja keittiöön, jotka ovat yhtä avointa tilaa. Olohuoneessa ihastuttaa pieni ikkunasyvennys, jossa kelpaa nauttia vehreistä näkymistä omalle takapihalle. Korkeasti varusteltu keittiö sopii talon tyyliin täydellisesti vaalealla minimalistisuudellaan. Olohuoneen jatkona toimii ruokailutila, jossa on tilaa koko perheelle ja vieraille.

Yläkerrasta löytyy kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa viistot katot ja ristikkoikkunat luovat lämmintä tunnelmaa. Lisäksi yhdessä makuuhuoneessa ja hallissa on kivat ranskalaiset parvekkeet.

Kellarikerros yllättää; rappusten päässä odottaa monien mahdollisuuksien takkahuone, joka tällä hetkellä toimii elokuvahuoneena. Toisella puolella rappuja on kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna, sekä erillinen sisäänkäynti suoraan autokatokseen, jonka pistorasioista voi ladata vaikka auton akut. Lisäksi tässä kerroksessa on pieni erillinen huone ja varastotilaa. Toinen autopaikka löytyy heti talon edestä.

Jokaisessa kerroksessa on myös oma erillinen wc, mikä helpottaa arkea. Valtava lasikuisti toimii luontevasti sisätilojen jatkona pitkälle syksyyn ja omalla pihalla on tilaa lastenkin leikkiä turvallisesti. Tämän kodin modernit ja ajattomat pintamateriaalit toimivat vuodesta toiseen.

Alueella on paljon liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia, kuten Espoonlahden uimahalli ja ratsastuskoulu, pesäpallokenttä, jäähalli ja kuntosali. Merenrantaan on vain reilut 200 metriä matkaa, joten venekerhotkaan eivät ole kaukana. Lisäksi lähistöltä löytyvät suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan, ota yhteyttä ja sovi esittelyaikasi!

Myyntiä hoitaa:

LAURI KATAS
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER
040 9522 145 | lauri@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM

DJI_0653.jpg