SALMENSUU 4, ESPOO

ERILLISTALO, 1999

160m2 / 5-6h+k+khh+s+kph+2wc+vh+varastot

 

Merellinen ja aurinkoinen Soukansalmi sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Nyt tarjolla olisi pala idyllistä omakotitaloaluetta, jossa lämminhenkinen ulkokuori kätkee sisälleen upean kodin!

Sisään astuttaessa eteen avautuu näyttävä näkymä läpi valontäyteisen olohuoneen, aina pihalle asti. Täällä tuntee olonsa kotoisaksi heti. Vaaleat pinnat saavat ryhtiä tammimosaiikkiparketista ja yksityiskohdista läpi asunnon. Oleskelutilan yhteydessä on tunnelmallinen takkahuone, jossa lämpöä on luomassa selkeälinjainen takka.

Alakerran huonekorkeus ja suuret ikkunat maksimoivat jo entuudestaan avaraa tilantuntua. Keittiöstä löytyy valkoiset kaapit, puutasot ja ruokailutilasta riittävästi tilaa komean kokoiselle ruokapöydälle. Terassille ja pihalle on käynti olohuoneen lisäksi suoraan kylpyhuoneesta.

Arjen pyöritys käy sujuvasti, kun pyykkihuollolle ja kuivaukseen on varattu oma tilansa ja paikkansa. Päämakuuhuoneen herkkuna löytyy puolestaan ovi parvekkeelle sekä tilava vaatehuone. Asunnon kaksi muuta makuuhuonetta sijaitsevat olohuoneen rinnalla ja varaus neljännelle huoneelle on myös yläkerrassa.

Valtava terassi tarjoaa tilaa niin ruokailulle kuin oleskeluun, ja toimii olohuoneen jatkumona aina pitkälle syksyyn asti. Runsaalle, vajaan tuhannen neliön pihamaalle saat tarvittaessa viriteltyä vaikka paljun hemmotteluhetkiin tähtitaivaan alla. Kahden auton katoksen yhteydessä on myös runsaasti varastotilaa.

Upea talo! Olisiko tässä uusi kotisi? Lisätiedot ja esittelyt Jaakko / 040 9522 162 tai jaakko@bo.fi