myyty!

SOUKAN RANTATIE 25

Paritalo, 2000

231m2 / 4h+k+s+2KPH+WC+TYÖH+P

Tyylikäs kolmikerroksinen arvokoti Soukanrannassa!

Merta edemmäs ei kannata asuntokaupoille suunnata, sillä tämä upea paritalokoti löytyy aivan meren rannan tuntumasta. Asuntoa on hoidettu ja vaalittu suurella sydämellä ja pieteetillä, mikä näkyy niin materiaalivalinnoissa, kuin yksityiskohdissakin.

Sisääntulokerros avautuu heti sisään tullessa suureen olohuoneeseen ja näkymään merelle. Olohuoneesta on myös käynti omalle parvekkeelle, jolla kelpaa nauttia maisemasta. Eteisen vasemmalla puolella on yksi pieni makuuhuone, joka toimii hyvin myös työhuoneena, ja oikealla puolella on juuri remontoitu keittiö. Ajattoman tyylikäs keittiö on korkeasti varusteltu, upea aamiaiskaappi kruunaa kokonaisuuden.

Yläkerrasta löytyy aula sekä kaksi makuuhuonetta kylpyhuoneineen. Päämakuuhuoneesta avautuu näkymät merelle, ja täältä löytyy myös yksi talon nerokkaista yksityiskohdista; kylpyhuoneen ja makuuhuoneen erottaa toisistaan peilillä varusteltu liukuovi. Valtavassa kylpyhuoneessa on kylpyamme, josta voi katsella aaltojen kuohua, sekä suihku ja wc.

Kellarikerros on lähes kokonaan yhtä suurta avointa tilaa, oiva tila kaikenlaisille harrastuksille. Lisäksi täältä löytyy näyttävä saunaosasto, joka henkii spa-tunnelmaa. Löylyistä kelpaa käydä vilvoittelemaan omalle terassille maisemaa ihaillen.

Asunnon yhteydessä myydään lisäksi erillinen autotalliosake, jonka velaton hintapyyntö on 25 000€.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM