MYYTY!

RAUDUNTIE 31, ESPOO

erillistalo / 2007

5h+k+3kph+wc+s+khh+var+ak

 

Tämä Pohjois-Tapiolassa sijaitseva tilava erillistalo tarjoaa toimivan pohjaratkaisun perheellesi.

Upea kokonaisuus, josta omistajat ovat nyt haikein mielin luopumassa. Talossa on kolme kerrosta ja tilaa riittävästi suuremmallekin perheelle. Heti sisään tultaessa hyvän fiiliksen voi aistia. Olohuone on osin korkeaa tilaa ja suuret ikkunat tuovat sisälle runsaasti luonnonvaloa.

Olohuoneen yhteydessä on hiljattain remontoitu keittiö sekä lasitettu parveke, joka toimii viihtyisänä ajanviettopaikkana myöhään syksyyn asti.

Alakerrasta löytyvät kylpyhuoneosaston lisäksi kodinhoitotilat, vanhempien makuuhuoneena toimiva suuri huone sekä runsaasti säilytystilaa varastohuoneen sekä teknisen tilan yhteydessä olevan varastotilan muodossa. Yläkerrassa on vielä kaksi makuuhuonetta ja oma pieni kylpyhuone.

Autokatospaikan luona on vielä yksi, ikkunallinen ja lämmin varastohuone joka muuntautuu tarvittaessa moneen tarkoitukseen. Lähettyvillä on useita kouluja, päiväkoteja ja leikkipuistoja.

Tämän kodin ehdoton valtti on sen loistava sijainti. Koulu ja 24/7 ruokakauppa ovat molemmat lähellä ja Tapiolan loistavat palvelut eivät juuri esittelyitä kaipaa.

Kattavat julkisen liikenteen yhteydet Helsinkiin, Leppävaaraan ja Tapiolaan. Omalla autolla hurauttaa sujuvasti suuntaan kuin suuntaan mm. Kehä I:lle ja Turun moottoritielle. Raidejokerin rakentaminen on alkamassa alustavan arvion mukaan ensi vuonna, ja valmistuessaan se tulee parantamaan alueen liikenneyhteyksiä entisestään.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM