MYYTY!

VESIRATTAANMÄKI 4, ESPOO

RIVITALO, 2012

112m2 / 4-5H+K+S

 

Kaunis ja tilava rivitalokoti Vesirattaanmäen uudella asuinalueella!

Tässä kodissa on kaikki kohdallaan. Moderni, skandinaavinen ilme toistuu asunnon materiaalivalinnoissa ja selkeälinjaisessa arkkitehtuurissa. Huoneiston pohjaratkaisu toimii moneen tarkoitukseen ja elämäntilanteeseen. Sisäänkäynti on keskimmäisessä kerroksessa olohuoneen, ruokailutilan ja parvekkeen kanssa.

Makuuhuoneet ovat ylhäällä omassa rauhassaan ja alin kerros pitää sisällään saunaosaston sekä tilavan arkiolohuoneen, joka sopii erinomaisesti myös työtilaksi, vierashuoneeksi tai makuuhuoneeksi. Alhaalta on käynti tilavalle ja aurinkoiselle terassille.

Säilytystilat ansaitsevat erityismaininnan: ulkovarastoja on kaksi kappaletta, joiden lisäksi huoneistolle kuuluu myös lämmin verkkokellarivarasto. Makuuhuoneiden säilytystilat on ratkaistu liukuovikaapistoilla, jotka lisäävät huoneiden ilmavuutta ja säästävät tilaa.

Tilantuntua asuntoon tuovat myös suuret ikkunat, jotka jatkavat havumetsäiset maisemat vuodenajasta riippumatta sisälle asti.

Tämä viihtyisä naapurusto ja hyvin rakennettu yhtiö kaukolämpöineen takaavat mutkatonta ja helppoa eloa asukkaan tarpeisiin. Hoitovastike on hyvän taloudenpidon ansiosta hyvin edullinen, vain 2,5€/m2.

Yhtiöllä on iso tontti, missä on sisäpihan suojissa lapsille leikkipaikka ja -puisto, mitkä mahdollistavat turvalliset pihaleikit pienemmillekin. Sijainti on erinomainen ja rauhallinen. Lähettyvillä on huikeat ulkoilumaastot sekä kattavat palvelut. Kävelymatkan päähän Lommilaan on suunnitteilla kauppakeskus.

Tervetuloa tutustumaan tyylipuhtaaseen ja nykypäivän tehokkaat neliöt täyttävään rivitalokotiin!

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM

20180117_13_Vesirattaanmaki4Espoo_MG_6024.jpg