myyty!

itsehallintotie 6 D

rivitalo, 2003

99,5M2 / 3-4h+k+s+kph+wc+parveke


Linjakas kaksikerroksinen rivitaloasunto keskeisellä sijainnilla.

Tämä koti sopii sijaintia arvostavalle: kauppakeskus Sellon kattavat palevlut löytyvät noin kilometrin päästä ja taloyhtiön rauhallinen piha-alue rajoittuu vehreään puistoalueeseen.

Asunnolla on myös oma pieni etupiha, jota aita ja pensaat rajaavat. Lisäksi sisäänkäynnin vieressä on erillinen ulkovarasto, mikä helpottaa arjen järjestämistä. Sisääntulon vasemmalla puolella on vaalea kylpyhuone ja valoisa ruokailutila. Suureen olohuoneeseen on käynti sekä eteisestä, että keittiön läpi. Osa olohuoneesta on avointa, korkeaa tilaa, joka avautuu toisen kerroksen aulaan. Tilan kruunaa näyttävä portaikko säleikköineen ja pylväineen. Lämpiminä päivinä tila laajenee luontevasti ulos omalle aidatulle terassille.

Toisesta kerroksesta löytyy kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone ja sauna. Porrasaula avautuu myös kolmanteen huoneeseen, joka on avointa tilaa. Tilasta on käynti myös omalle parvekkeelle. Tarvittaessa asuntoon on helppo rakentaa yksi lisämakuuhuone olohuoneen päälle, jolloin makuuhuoneita olisi yhteensä neljä.


Myyntiä hoitaa: 

LAURI KATAS
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER
040 9522 145 | lauri@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM