MYYTY!

KASKIHALME 6, ESPOO

paritalo, 1989

96,5m2 / 4H+K+S+KPH+WC

 

Odotatko jo pääseväsi uuteen kotiin nauttimaan grillikaudesta omalla suojaisalla pihalla? Etsitkö kotia alueelta, jossa voisit viihtyä perheesi kanssa pitkään?

Tämä kodikas paritaloasunto sopii mainiosti tällaisenaan isommallekin perheelle. Asunnon tilat ovat kahdessa tasossa ja makuuhuoneet sijoiteltu yläkertaan. Hyvin suunnitellut tilat auttavat arjen pyörittämisessä.

Tilavaan olohuoneeseen mahtuu suurempikin sohva ja tila yhdistyy linjakkaasti keittiöön ruokailutiloineen. Terassille on kulku ”viherhuoneen” kautta olohuoneesta ja suojaisa, hyvin hoidettu takapiha onkin verraton leikkipaikka lapsille.

Asunto on kauttaaltaan vaalea ja hyväkuntoinen, joten muuttamaan pääset ilman sen suurempia huolia suurista remonteista. Säilytystilaa on mukavasti sekä asunnossa, että huoneistoon kuuluvassa ulkovarastossa.

Latokasken alue on rauhallista ja pientalovoittoista aluetta hyvien liikenneyhteyksien lähellä. Keskuspuiston läheisyys on paljon luonnossa liikkuvalle oiva lisä. Lähin ruokakauppa on kävelymatkan päässä Malminmäessä ja lähipalvelut ovat muutenkin kouluineen ja päiväkoteineen mallikkaalla tasolla.

Täällä kelpaa asua! Tervetuloa yhdessä tutustumaan uuteen kotiinne yleisesittelyyn tai varatkaa aikatauluunne parhaiten sopiva esittelyaika kiinteistönvälittäjältä. Unelmien toteutuminen voi olla vain yhden puhelinsoiton päässä!

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM


Kaskihalme-19.jpg