MYYTY!

MUOLAANTIE 17, ESPOO

OMAKOTITALO, 1950

167m2 / 3-4H+K+S+KHH

 

Ihastuttava, hyväkuntoinen rintamamiestalo kauniilla puutarhatontilla Espoon Laajalahdessa.

Laajasti peruskorjattu upea kokonaisuus, josta omistajat ovat nyt haikein mielin luopumassa. Talossa on kolme kerrosta ja tilaa riittävästi suuremmallekin perheelle. Talon alakerta pitää sisällään puulämmitteisen, tunnelmallisen saunan, joka on paikallisen puusepän käsityötä sekä kylpyhuonetilat, säilytystilaa ja yhden makuuhuoneeksi käyvän suuren huoneen.

Keskikerroksessa on olohuone-ruokailutila, kylpyhuone sekä kaunis keittiö, jonka pariovista avautuu kulku vehreään puutarhaan. Kaunis ja tasainen, aidattu puutarhapiha mahdollistaa mukavat kesäiset illanvietot ystävien kanssa ja turvalliset leikit perheen pienimmille. Yläkerrassa on mukavasti säilytystilaa ja kaksi makuuhuonetta.

Talosta on pidetty hyvää huolta vuosien saatossa. Vuonna 2010 ja sen jälkeen on tehty paljon kunnostuksia, mm. keittiö on uudistettu, ikkunat on vaihdettu, kaikki putket ja sähköt on uusittu, alakerta on remontoitu maapohjaa myöten, salaojat rakennettu jne.

Autolle on katospaikka ja autokatoksen yhteydessä vielä lisää säilytystilaa ulkovaraston muodossa. Lähettyvillä on useita kouluja, päiväkoteja ja leikkipuistoja.

Kattavat julkisen liikenteen yhteydet Helsinkiin, Leppävaaraan ja Tapiolaan. Omalla autolla hurauttaa sujuvasti suuntaan kuin suuntaan mm. Kehä I:lle ja Turun moottoritielle. Raidejokerin rakentaminen on alkamassa alustavan arvion mukaan ensi vuonna, ja valmistuessaan se tulee parantamaan alueen liikenneyhteyksiä entisestään.

Asunto on esitelty 2015 Glorian Kodeissa.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM

Muolaantie_new-1.jpg