MYYTY!

TYRSKYVUORI 11, ESPOO

KERROSTALO, 1984

34,5m2 / 1H+KK+S+LASITETTU PARVEKE

 

Hyväkuntoinen, valoisa ja toimivapohjainen yksiö Kivenlahden arvostetulla alueella, Amfeilla.

Tässä kodissa on otettu neliöt tehokkaasti käyttöön. Hyvän pohjaratkaisun ansiosta olohuoneessa on hyvin tilaa huonekaluille, keittiön ja olohuoneen väliin jää tilaa ruokailuryhmälle sekä makuualkoviin mahtuu hyvin parivuode. Tilavassa saunallisessa kylpyhuoneessa on loistavasti tilaa myös pesutornille.

Lasitettu, iso terassi länteen, minkä kautta myös sisäänkäynti asuntoon luomassa rivitaloasumisen tunnelmaa. C-rapun kautta on käynti vain kolmeen asuntoon tämän huoneiston lisäksi, minkä ansiosta rauha on taattu.

Erinomaisesti hoidettu taloyhtiö, jossa moni asukas on viihtynyt pitkään.

Kivenlahden Amfi valmistui vuonna 1986 suunnittelijanaan Simo Järvinen ja Heikki Koskelo. Portaittain merestä kohti Hyöky- vuoren huippua kasvava asuntosikermä tuo mieleen muinaisen amfiteatterin.

Asuinpaikkana alue on mitä kaunein ja rauhallisin. Rantapromenadin kupeessa on hiekkaranta ja maisemat ovat varsinkin kesäisin upeat. Muutaman vuoden päästä Länsimetro kulkee tännekin asti ja palvelut ovat kehittyneet entisestään, alueen arvostus on ehdottomasti nousussa.

Kivenlahdessa on asunut muun muassa istuva tasavallan presidentti, Sauli Niinistö. Naapurusto on ystävällistä ja huomaavaista ja tarinan mukaan Niinistö oli pois muuttaessaan kiittänyt naapureitaan siitä, etteivät nämä olleet paljastaneet ulkopuolisille, missä talossa hän asui.

Tämä koti on juuri passeli sinulle, joka arvostat meren ja luonnon läheisyyttä, sekä kauniisti remontoitua, muuttovalmista ja kompaktia kotia.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM


_DSC4314.jpg