MYYTY!

RAUTIAISENTIE 21, ESPOO

RIVITALO, 1997

59m2 / 2H+K+S+KPH

Saunallisia rivitalokaksioita tulee harvoin myyntiin, mutta nyt sellainen herkku on vihdoin saatavilla! Ihanteellinen 1-tasoratkaisu Sinulle, joka olet toivonut napakoita neliöitä ja omaa pikku-puutarhaa.

Kodin pohjaratkaisu on toimiva ja asunnon 59 neliötä on onnistettu sijoittamaan siten, että koti tuntuu väljemmältä. Keittiö on remonteerattu vuonna 2011 ja säilytys- sekä laskutilaa on runsaasti. Ruokailutila sijoittuu keittiön yhteyteen ja siihen mahtuu hyvin 6-hengen ruokailuryhmä. Olohuoneesta on käynti ihanan suojaisalle takapihan patiolle, joka tuo kesällä kivasti jatkuvuutta sisätiloille. Asunto on siistissä kunnossa ja nyt on mukava toivottaa uusi kodinomistaja tervetulleeksi - voit kantaa tavarat sisään heti kaupan jälkeen.

Huoneistolle kuuluu myös sähkötolpallinen pihapaikka, ulkovarasto sekä lämmin verkkokellarivarasto, joten säilytystilat ovat todella hulppeat.

Kompaktit ja tehokkaat asuinneliöt, vaaleat pinnat ja mitä rauhallisin sijainti, kuitenkin vain reilun kahden kilometrin etäisyydellä Sellon kattavista palveluista.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM

20180103_12_Rautiaisentie21Espoo_MG_2879.jpg