MYYTY!

Niittykatu 3, ESPOO

kerrostalo, 1964

50m2 /  2h+k+kph+p

 

Upeasti ja trendikkäästi remontoitu, huippuvaloisa kaksio Niittykummussa etsii uusia onnellisia asukkaita.

Tähän kotiin ei voi olla ihastumatta ensi silmäyksellä!

Taloyhtiötä on hoidettu hyvin ja huolellisesti vuosien saatossa ja tässä vakavaraisessa yhtiössä on viime vuosina tehty paljon suuria peruskorjauksia, mm. LVI-saneeraus.

Tämä nyt myynnissä oleva asunto sijaitsee hissitalon toisessa kerroksessa. Asunnosta löydät tilavan olohuoneen, upeasti viimeistellyn keittiön, mukavan kokoisen makuuhuoneen sekä putkiremontin yhteydessä täysin uusitun kylpyhuoneen pesukoneliitäntöineen.

Vaalea lattia, vesikiertoinen lattialämmitys, valkoiseksi maalatut seinät, mattamustat kaapistot ja keittiön valkoinen seinälaatta ovat pistämätön yhdistelmä ja miellyttävää monen modernista ilmeestä pitävän silmää. Pohjaratkaisu mahdollistaa monenlaisen sisustamisen omien mieltymysten mukaan. Iso parveke avautuu rauhalliselle takapihalle, täällä voi mukavasti paistatella päivää.

Vehreä ympäristö, josta metroasemalle kävely kestää pari minuuttia. Niittykummun palvelut ovat tänä päivänä myös huippuluokkaa

Tämän helmen fiilis ja hyvä henki on tietysti itse koettava paikan päällä, joten tervetuloa tutustumaan huoneistoon joko ensiesittelyyn sunnuntaina 17.6. tai joustavasti yksityisesittelyyn ennen sitä.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM