MYYTY!

SÄRKITIE 11, ESPOO

RIVITALO / 1979

192m2 / 5h+k+s+2kph+wc+th+khh+p+at


TYYLIÄ JA TILAA HAUKILAHDESSA

Tämä asunto on osa hyvin hoidettua, viiden huoneiston taloyhtiötä, joka sijoittuu upealle ja rauhalliselle paikalle Haukilahteen, päättyvän Särkitien varrelle. Rauhallinen sijainti, mutta hyvien lähipalveluiden ja runsaiden liikuntamahdollisuuksien läheisyys tekevät tästä ideaalin kodin moneen tarpeeseen.

Asunto on hyvässä kunnossa ja muuttamaan pääset ilman huolia suuremmista remonteista. Keittiö, olohuone ja ruokailutila yhdistyvät yläkerrassa linjakkaasti toisiinsa, kaappitilaa on riittävästi ja kaikki pinnat erinomaisessa kunnossa. Suojaisalle, puistoalueeseen rajoittuvalle takapihalle on käynti suoraan olohuoneen pariovista ja vehreälle pihalle voi viherpeukalo suunnitella upeat istutukset. Yläkerran makuuhuoneet sijoittuvat asunnon pohjoispuolelle ja kaikista kolmesta on käynti tilavalle ja avaralle parvekkeelle.

Alakerrasta puolestaan löytyy tämän asunnon helmi, vastikään remontoitu upea saunaosasto hivelee silmää. Takkahuoneessa on mukava istuskella iltaa ja se sopii mainiosti myös vaikka kotiteatterihuoneeksi. Suuri kodinhoitohuone on monen lapsiperheen toivelistalla ja rutkasti säilytystilaa löytyy vielä lämpimästä autotallista. Pienessä taloyhtiössä asumiskulut ovat todella maltilliset ja suuremmat remontit ovat jo käytännössä takanapäin.

Tämän kodin ehdoton valtti on kuitenkin sen uskomattoman loistava sijainti. Koulut, palvelut ja Haukilahden ranta ovat kaikki melkein nurkan takana ja julkinen liikenne toimii. Harvoin näiltä leveyspiireiltä tulee myyntiin asuntoa, jonka ikkunoista aukeaa vehreät näkymät suuntaan kuin suuntaan.

Tässä koti, joka muuntautuu mutkattomasti asukkaansa näköiseksi kokonaisuudeksi! Tervetuloa tutustumaan ja visioimaan tästä koti juuri sinun tarpeisiisi!

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM