MYYTY!

NUOTTALAHTI 2, ESPOO

PARITALO, 2000

107,5m2 / 4H+K+S+KPH

 

Tilava paritalohuoneisto upealla paikalla Nuottalahdessa odottelee uusia asukkaitaan. Tässä kodissa on kaikki mitä tarvitaan eikä mitään liian vähän.

Katospaikka ja avopaikka autolle, jotka kuuluvat huoneistolle ja mitä mainioimmat säilytystilat kausitavaroille, jossa tilaa myös omalle puuhastelu- ja nikkarointipisteellekin. Terassin puoleiseen varastoon saa säilöön vielä tarvittaessa grillin ja pihakalusteet.

Asunnon sydämenä ja yhteisenä kiireettömänä kokoontumistilana on ihastuttava olohuone isoine ikkunapintoineen. Olohuoneesta on kulku terassille, jossa saa nauttia auringosta ja kauniista näkymistä.

Palataan vielä hetkeksi sisälle ja valoisaan olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Keittiö on kaunis ja käytännöllinen. Kaikki toiminnot ovat käden ulottuvilla ja kaapistot kätkevät sisäänsä kaiken tarpeellisen. Viininystäviä ilahduttaa täyskorkea viinikaappi, jonka sisältö ei kuitenkaan valitettavasti kuulu kauppaan. Ruokailutilaan mahtuu suurempikin seurue viettämään yhteistä aikaa.

Yläkerrassa on yhden makuuhuoneen lisäksi todellinen master bedroom, josta on käynti hiljattain täysin remontoituun, upeaan kylpyhuoneeseen ja saunaan sekä parvekkeelle. Huone on yhdistetty kahdesta makuuhuoneesta, joten jos kaipailet lisää huoneita, voit halutessasi palauttaa pohjan alkuperäiseksi, kolmen makuuhuoneen ratkaisuksi.

Edulliset asumiskulut, huoletonta asumista uudehkossa ja erittäin hyvin hoidetussa yhtiössä mitä kauneimmassa ympäristössä, jossa huoltoyhtiö ajelee nurmikot ja hoitaa pensaat sekä puut.

Sovi yksityisesittely ja tule paikan päälle ihastumaan.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM