myyty!

Mellstenintie 11 a

rivitalo, 1972

230M2 / 6h+k+allasosasto+sauna+2xkph+wc+p+piha

Upea kaksitasoinen rivitalon päätyasunto merinäköalalla Haukilahdessa!

Luonto ja meri tarjoavat alati muuttuvan näytelmän; suuret ikkunat kehystävät maiseman koko asunnon leveydeltä yhdeksi suureksi taideteokseksi, johon on vaikea kyllästyä. Rannassa lipuvat joutsenet, hiljalleen satava lumi ja pilvien takaa pilkottava aurinko luovat lähes taianomaisen tunnelman.

Tätä upeaa maisemaa voi ihailla niin olohuoneen, keittiön, kuin ruokailutilankin puolelta, sillä tilat yhdistyvät toisiinsa mutkattomasti muodostaen yhden suuren, avaran tilan. Lisäksi tässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Lisää valoa asuntoont tuovat kauniit kattoikkunat, joita löytyy niin keittiöstä, kuin kylpyhuoneestakin.

Alakerrasta löytyy asunnon toinen helmi; uima-allas saunaosastoineen. Uinnin ja saunomisen jälkeen voikin vilvoitella omalla pihalla istuskellen. Viileämpinä päivinä voi sytyttää takkaan tulen ja tunnelmoida sen valossa. Täällä kelpaa rentoutua!

Arkea helpottavat erillinen wc ja kodinhoitohuone alakerrassa, lisäksi tässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta.

Päiväkoti, ranta lenkkeilymaastoineen, kahvila Mellsten ja Haukilahden venesatama paviljonkeineen ovat kaikki lähistöllä - tervetuloa Haukilahteen!

Yhtiön valmistumisvuosi on 1972 ja huoneistoja on yhtiössä yhteensä 16 kpl. Yhtiöllä kattava korjaushistoria. Yhtiökokous 1/2018 on päättänyt putkiremontin hankesuunnittelun hyväksymisestä ja toteutussuunnittelun (2019) käynnistämisestä. Putkiremontin yhteydessä toteutetaan uudet vesijohtojärjestelmät, viemärijärjestelmät (sukitus), sähkö- ja telejärjestelmät. Kustannusarvio koko hankkeelle on 1 293 500 euroa / 402 euroa per neliö.

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM