MYYTY!

RAUTAKISKONKUJA 2, ESPOO

KERROSTALO, 1982

69,5m2 / 3H+K+S+P

 

Kerrostalokoti hienolla paikalla odottelee uusia asukkaitaan!

Aluperäistä pohjaratkaisua on muutettu poistamalla väliseiniä ja asunnosta on saatu näin paljon toimivampi ja valoisampi. Makuuhuoneita tästä kodista löytyy kaksi, joista kumpikin on hyvin avaria ja suuren ikkunapinta-alan ansiosta hyvin valoisia. Kodin keskipisteenä toimii remontoitu avokeittiö. Olohuoneessa on hyvin tilaa suuremmallekin sohvaryhmälle, jonka ääressä voi iltaisin rentoutua. Lämpimillä keleillä lisäneliöitä tuo lasitettu parveke, josta niin ikään avautuu maisemat vehreälle sisäpihalle.

Ovelta avautuu tilava eteishalli, josta on pääsy asunnon jokaiseen huoneeseen. Makuuhuoneissa on tarvittaessa tilaa erillisille vaatekaapeille ja vaikka työpöydille, mutta säilytystilaa löytyy entuudestaan tilavasta vaatehuoneesta ja eteisen kiinteistä kaapeista. Olohuoneen suuret ikkunat tekevät tilasta avaran ja valoisan. Olohuoneesta on pääsy parvekkeelle, jossa on mukava viettää aikaa vaikka kahvikupposen ja kirjan parissa.

Taloyhtiö on erinomaisesti hoidettu, korjaushistoria on laaja ja hoitokulut maltilliset. Luonto on myös lähellä. Lenkkipolulle pääsee sutjakkaasti ja arkea helpottavat runsaat lähipalvelut sekä kävelymatkan päässä oleva Sellon kauppakeskus ja juna-asema.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM