MYYTY!

AURINGONKUJA 5

RIVITALO / 1986

106m2 / 3-4h+k+kph+s+khh+vh+varasto+lasit.p+2xwc

Haaveena remontoitu, valoisa ja harmoninen koti Espoossa? Olarissa Auringonkujalla juuri tällainen helmi odottaa uusia asukkaitaan. Läheltä löytyy kaikki tarpeellinen viihtyisään asumiseen.

Kodin hyvä fiilis huokuu heti eteisessä. Tilat jaottuvat toiminnaltaan hyvin ja keskikerros on pyhitetty yhteisiin hetkiin. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat yhden kokonaisuuden ja suurista ikkunoista tulvii runsaasti valoa sisään, luoden keveän ja avaran ilmeen. Kaksi makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa ja alhaalla on puolestaan takkahuoneen lisäksi vaatehuone, kodinhoitohuone sekä upea saunaosasto. Kylpyhuoneen kauniit laatat luovat harmonisen ja selkeän tunnelman. Upea sauna kohottaa viikonlopun tunnelman astetta rennommaksi.

Kauniin ja aurinkoisen pihan yhteydessä on suuri lasitettu patio, jossa grillihetket ystävien seurassa jatkuvat myöhään syksyyn ja alkavat aikaisin keväällä.

Sijainti on erinomainen ja rauhallinen. Koulut, päiväkodit, kaupat sekä muut palvelut ovat kaikki lähellä ja julkinen liikenne toimii erinomaisesti.

Tässä koti, joka muuntautuu mutkattomasti asukkaansa näköiseksi kokonaisuudeksi! Tervetuloa ensinäytölle tutustumaan ja visioimaan tästä koti juuri sinun tarpeisiisi!

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM