MYYTY!

LÄNTINEN RANTATIE 1, ESPOO

RIVITALO, 1991

157m2 / 5h+k+takkah+saunaosasto

 

Uniikki rivitalon päätyasunto rauhallisessa ja vehreässä Nuottaniemessä.

Astuessasi sisään ensimmäiseksi eteesi avautuu rauhoittava näkymä läpi asunnon. Runsas ikkunapinta-ala ja kohoava harjakatto tuovat mukavasti tilan tuntua. Keittiön yhteydessä olevaan ruokailutilaan mahtuu erinomaisesti suurempikin ruokailuryhmä, eikä tila tunnu silti millään muotoa ahtaalta. Kesäisin lisätilaa tuo suuri lasitettu parveke, joka jatkaa koko kodin tyylipuhdasta linjaa.

Sisääntulokerroksen toiminnot ovat kahden makuuhuoneen lisäksi perheen yhteisiin hetkiin, oleskeluun ja ruokailuun. Alakerrasta löytyvät kaksi kodin makuuhuonetta, saunaosasto sekä käytännöllinen kodinhoitohuone. Tilava takkahuone tarjoilee mitä parhaimmat puitteet lapsiperheen arjelle, mutta myös erittäin mukaville illanvietoille ystävien kanssa.

Alakerrassa on kaksi erillistä käyntiä suurelle, taloa kiertävälle pihalle ja osittain lasitetulle terassipatiolle.

Säilytystilaa on kodissa riittävästi: reilusti kaappeja, tilava vaatehuone, askarteluhuone, joka soveltuu tarvittaessa moneen käyttötarkoitukseen ja portaiden alaosakin on hyötykäytössä. Hulppeasti lisää säilytystilaa antaa tilava ulkovarasto. Huoneistolle kuuluu myös autokatospaikka ja vieraille on myös hyvin tilaa.

Viihtyisä ja vehreä ympäristö on erittäin lapsiystävällinen. Meren läheisyys on käsinkosketeltavissa ja palvelutkin löytyvät läheltä. Arjen kiireet unohtuvat reippaalla lenkillä luonnon ympäröimänä. Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet kun alkavat heti ovesta ulos astuessa. Palvelut, koulut ja kaupat ovat kaikki lähellä.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM