MYYTY!

KLUUVINTIE 1, ESPOO

PARITALO, 1981

117m2 / 5H+k+s+2kph+vh+wc+p
 

MANKKAAN KAUNEIN KOTI?

Selkeälinjainen ja valoisa paritaloasunto Mankkaalla odottelee uusia asukkaitaan!

Tähän asuntoon voit muuttaa huoletta, sillä taloyhtiön suuret saneeraukset on viime vuosina tehty eikä suurempia korjaustarpeita ei ole tiedossa. Taloyhtiön hyvä pito näkyy myös ulospäin.

Harmonia jatkuu koko asunnon läpi, valoisa ja tilava olohuone mahdollistaa monenlaisen sisustustyylin ja suuret, koko seinän levyiset ikkunat tuovat tilaan ihanasti luonnonvaloa. Pohjaratkaisu on toimiva, huoneet sopivan kokoisia ja kaappi- sekä säilytystilaa enemmän kuin riittävästi.

Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa ja niitä on kolme kappaletta. Yksi yläkerran huoneista on aikoinaan avattu ruhtinaallisen kokoiseksi ja avaraksi oleskelutilaksi, jonka huonekorkeus on parhaimmillaan lähes 4 metriä. Yläkerran kaikissa tiloissa on vino sisäkatto ja oleskelutila on tarvittaessa palautettavissa makuuhuoneeksi kevyillä väliseinämuutoksilla. Eteläparveke on koko huoneiston levyinen.

Alakerrassa, portaikossa ja yläkerran oleskelutilassa on kiinteä led-valaistus. Lähes kaikki asunnon pinnoista on remontoitu muutaman viime vuoden aikana. Käytetyt materiaalit ovat laadukkaita, kuten italialainen mattamusta 60x60 cm porcellanito-laattalattia alakerrassa, ja pähkinäpuuparketti yläkerrassa.

Tilava keittiö on taattua, aikaa kestävää Puustelli-laatua. Kaappi- ja työskentelytilaa on reilusti ja kodinkoneet kaikki uudehkoja. Arjen luksusta tuovat Festivon viinikaappi ja side-by-side-jääkaappipakastin jääpalakoneella ja vesiliitännällä.

Aidattu, suojaisa ja aurinkoinen takapiha on täysin uudistettu vuonna 2016. Pihasuunnittelijan kädenjälki näkyy selkeässä toteutuksessa, helppohoitoisissa istutuksissa ja valtavassa 30-neliöisessä komposiittiterassissa.

Mankkaa on verraton paikka lapsiperheille ja koiran omistajille. Mainiossa yhtiössä on suuret yhteiset piha-alueet, iso lasten leikkialue sekä koripallokori. Hoitovastike ja asumiskulut ovat maltilliset hyvän taloudenpidon ansiosta.

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM