MYYTY ENNEN ENSIESITTELYÄ TALOYHTIÖN PARHAALLA HINNALLA

HÄMEENTIE 156, HELSINKI

KERROSTALO, 1949

43,8 m2 / 2H+K+KPH+P

 

Upea remontoitu, huippuvaloisa kaksio Vanhankaupungin alueelta, aivan Arabianrannan tuntumasta etsii uusia onnellisia asukkaita!

Tähän ihanaan kotiin ei voi olla ihastumatta ensi silmäyksellä. Kauniiseen asuntoon tulvii paljon valoa ja pohjaratkaisu on muokattu nykyisen omistajan toimesta erinomaisen toimivaksi.

Talon ympärilläkin on tilaa hengittää, sillä 40-luvun lopulla rakennettiin vielä ilmavasti ja väljästi, jättäen runsaasti tilaa myös piha-alueille. Sijainti aivan Annalan kartanon puiston vieressä on samalla sekä idyllinen että rauhallinen.

Taloyhtiötä on hoidettu hyvin ja huolellisesti vuosien saatossa, ja tässä vakavaraisessa yhtiössä on viime vuosina tehty paljon suuria peruskorjauksia, mm. LVI-saneeraus, piharemontti, parvekkeet ja julkisuvut sekä ilmanvaihdon muutos koneelliseksi poistoilmanvaihdoksi.

Tämä nyt myynnissä oleva helmi sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa. Asunnosta löydät tilavan olohuoneen, joka on yhteydessä ruokailutilaan ja kompaktiin ikkunalliseen keittiöön, mukavankokoisen makuuhuoneen sekä putkiremontin yhteydessä täysin uusitun kylpyhuoneen pesukoneliitäntöineen. Huoneistossa on säilytetty alkuperäinen lankkulattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Pohja on helppo sisustaa omien mieltymysten mukaan. Tämän kodin fiilis ja hyvä henki on tietysti itse koettava paikan päällä, joten tervetuloa tutustumaan joko yleiseen esittelyyn tai joustavasti yksityisesittelyyn ennen sitä.

Tämä koti soveltuu erinomaisesti mukavaa ja kaunista asumista arvostaville, trendikkäille nuorille tai vanhemmille, sinkuille tai dinkuille, jotka haluavat asua hyvien julkisten liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä, merellisen luonnon ja loistavien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä, alueella jossa sekoittuu historian havina, taideteollisuus sekä uusi moderni arkkitehtuuri ja kehittyvä, arvostuksessa nouseva asuinalue.

Kun kaipaat oman asuntosi myyntiin osaavaa ammattilaista ole yhteydessä ja tehdään sinun asuntounelmastasi totta.