MYYTY ENNEN ENSIESITTELYÄ TALOYHTIÖN PARHAALLA NELIÖHINNALLA

IIRISLAHDENTIE 34, ESPOO

PARITALO, 1978

118 m2 / 4H+K+S+KPH+WC+KHH+VH

 

Kaunis ja valoisa paritaloasunto odottelee uusia asukkaitaan!

Tämä asunto on osa kahdeksantoista asunnon taloyhtiötä, joka sijoittuu upealle paikalle Iirislahdessa. Rauhallinen ja merellinen sijainti, mutta hyvien lähipalvelujen ja runsaiden liikuntamahdollisuuksien läheisyys tekevät tästä asunnosta ideaalin perhekodin.

Asunnon tarjoamat avarat tilat ovat yhdessä tasossa. Olohuone on suurien ikkunoiden ansiosta hyvin valoisa ja se yhdistyy ruokailutiloineen linjakkaasti keittiöön. Makuuhuoneet ovat tilavia ja kylpyhuone- ja wc-tilat erinomaisessa kunnossa. Arkea helpottaa tilava vaatehuone aivan eteisen vieressä. Lisää varastotilaa löytyy ulkovarastosta.

Olohuoneessa on lisäksi avotakka ja suojaisalle, aikakaudelleen tyypillisen suurelle pihalle on käynti sekä kodinhoitohuoneen, että olohuoneen kautta. Toinen wc on poistettu aikoinaan edellisen omistajan toimesta, mutta on tarvittaessa helposti palautettavissa alkuperäisen pohjakuvan mukaan makuuhuoneen yhteyteen.

Asunnon erikoisuus on sijainti taloyhtiössä. Huoneiston toisella puolella on suuri nurmialue, jossa on paljon tilaa lasten leikeille. Nurmialue rajoittuu Gräsanojaan, ja veneellä onkin esteetön kulku mereltä aivan asunnon viereen. Asunnolla on lisäksi yhtiöjärjestykseen kirjattu oikeus venevalkamaan ja veneen säilyttämiseen rannassa. Taloyhtiön tontilta on myös kulku siltaa pitkin läheiselle saarelle.

Pysäköintiasiat ovat myös kunnossa, autolle löytyy katospaikka tarvittaessa myös toinen avopaikka.

Lähialueelta löytyy valinnanvaraa koulujen ja päiväkotien suhteen reilusti ja julkisen liikenteen yhteydet ovat toimivat.

Tästä muuttovalmista kodista löydät kaikki mitä tarvitset!

Kun kaipaat oman asuntosi myyntiin osaavaa ammattilaista ole yhteydessä ja tehdään sinun asuntounelmastasi totta.