MYYTY ENNEN ENSIESITTELYÄ TALOYHTIÖN PARHAALLA HINNALLA

RANTARAITTI 5, ESPOO

RIVITALO, 1980

95 m2 / 3H+K+VH+WC+KPH+S

 

Kaunis ja hyvin valoisa päätyasunto erinomaisessa taloyhtiössä odottelee uusia asukkaitaan!

Tämä asunto on osa pienehköä, kahdentoista asunnon taloyhtiötä, joka sijoittuu upealle paikalle Matinlahdenrantaan. Rauhallinen ja merellinen sijainti, mutta hyvien lähipalvelujen ja runsaiden liikuntamahdollisuuksien läheisyys tekevät tästä kodista ideaalin niin pienelle perheelle, liikkuvalle pariskunnalle kuin vanhemmallekin väelle.

Asumiskustannukset eivät tässä taloyhtiössä päätä huimaa. Hoitovastike pitää sisällään niin vesimaksut kuin yhden autokatospaikan.

Asunnon tarjoamat avarat tilat ovat yhdessä tasossa. Olohuone on kahden ikkunasuunnan ansiosta hyvin valoisa ja se yhdistyy ruokailutiloineen linjakkaasti vastikään remontoituun keittiöön. Makuuhuoneet ovat tilavia ja kylpyhuone- ja wc-tilat erinomaisessa kunnossa. Arkea helpottaa tilava vaatehuone aivan eteisen vieressä. Lisää varastotilaa löytyy ulkovarastosta ja häkkikomerosta.

Tilavan olohuoneen yhteydestä löytyy käynti suojaisalle, aikakaudelleen tyypillisen suurelle pihalle. Nurmialueelle voi viherpeukalo suunnitella upeat istutukset ja länsipihalla on ilo istua iltaa ystävien kesken.

Matinlahden koulu ja useat päiväkodit ja leikkipuistot ovat lähettyvillä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat sujuvat ja omalla autolla hurauttaa hetkessä suuntaan kuin suuntaan.

Kun kaipaat oman asuntosi myyntiin osaavaa ammattilaista ole yhteydessä ja tehdään sinun asuntounelmastasi totta.