SAMMALKALLIONKUJA 2 B, 02210 ESPOO

KERROSTALO 52,5

2H+K+KPH+PARVEKE

MYYTY ENNEN ENSIESITTELYÄ

 

HUOMio!

Kuvan tilanteet on lavastettuja ja tarkimmat jo huomasivatkin, että aitojen työmiesten sijaan niissä esiintyy vain hyvinsyöneitä välittäjiä jotka hädin tuskin edes tietävät miten päin vasaraa kuuluu pitää kädessä.

Nyt on tarjolla Olarilaista kaksiota ja vielä aivan paraatipaikalta. Kuvaushetkellä (24.10.) linjasaneeraus oli käynnissä, mutta Kenno-Rakenteen pojat lupasivat, että muuttamaan pääsee jo tammikuun pakkasten tienoilla.

Oivallinen koti moneen tarpeeseen, sinkulle, dinkulle, asuntosijoittajalle tai sellaiseksi haluavalle, ensiasunnoksi, kakkoskodiksi... Kommuunikämpäksi tätä ei neliöiden rajallisuuden vuoksi varsinaisesti suositella, mutta sopu sijaa antaa.

Taloyhtiö on hyvissä käsissä, sijaitsee omalla tontilla ja lämmitysmuotona on edullinen kaukolämpö. Vastike on kohtuullinen eikä erillistä vesimaksua peritä lainkaan.

Keittiöltään ja pinnoiltaan asunto on lähes alkuperäisessä kunnossa, joten remontointia se kaipailee vielä nyt käynnissä olevan linjasaneerauksen lisäksi. Nopea ostaja tosin pääsee helpolla ja ehtii vielä tilaamaan uuden keittiön nykyiseltä urakoitsijalta.    

Olosuhteiden pakosta tätä kotia esitellään vain yksityisesti. Myyntiä hoitaa Lauri Katas puh. 040 9522 145 lauri.katas@huom.fi tai Jaakko Haapamäki puh. 040 9522 162 jaakko.haapamaki@huom.fi.

 

Parhain Terveisin,   

Lauri & Jaakko

 

Ps. Kaipailetko omalle kodillesi jämptiä myyjää? Vieraile sivuillamme, laita viestiä tai soita.

Ja katso miten palvelumme eroaa muista: WWW.HAAPAMAKIKATAS.FI