MYYTY!

TONTUNMÄENTIE 42, ESPOO

ERILLISTALO, 2012

4H+K+RT+KIRJASTO+2KPH+S+V

 

Talo, joka jaksaa ihastuttaa asukkaitaan ja vieraitaan kerta toisensa jälkeen.

Huttunen Lipasti Pakkanen arkkitehtitoimiston suunnittelema uniikki, persoonallinen erillistalo erittäin kauniilla paikalla, puiston laidalla odottelee uusia asukkaitaan.

Asunnon tilat on porrastettu useampaan eri tasoon, erotellen kunkin kerroksen erilaisiin toimintoihin. Olohuoneesta ja terasseilta avautuu kauniit näkymät purolaaksoon, jonka vartta seurailee hiekkatie. Talon arkkitehtuuri on parhaimmillaan pihan puolella.

Sisätiloissa tunnelma on kodikas. Mitoitus on miellyttävää ja kaikki huoneet tilavia. Maltillinen parin porrasaskelman tasoero keittiön ja ruokailutilaan on riittävä ele olohuoneen juhlavoittamiseksi. Oleskelutilat jatkuvat saumattomasti terassille suurien lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden ansiosta. Kaikki asumisen toiminnot ulko-oleskelua myöten on suunniteltu erinomaisesti.

Asunnon yläkerrassa on tavoitettu master berdoom -tunnelma. Suureen makuuhuoneeseen yhdistyy pukeutumistila, parveke ja kylpyhuone niin luontevasti, että se tarjoilee asukkaille juuri sellaista ylellisyyttä, joka ilahduttaa monia. Yläkerrassa on lisäksi kodinhoitohuone, kaksi makuuhuonetta sekä erillinen wc.

Kellaritasolla sijaitsee kodin tilava saunaosasto. Säilytystilaa on riittämiin ja vilpolassa ja takkahuoneessa on mukava viettää aikaa saunan jälkeen.

Taloissa on lukuisia oivaltavia ratkaisuja, jotka kertovat paneutuvasta ja eläytyvästä suunnittelusta ja ymmärryksestä käyttää paikan ominaisuuksia hyödyksi. Ratkaisut, kuten porrastasanteen ovi pihalle, kattoon upotetut verhokiskot, saarniset kiintokalusteet, lattiasta kattoon ulottuvat ovet, laatoitusten pehmeät värit ja pöytätason jatkava ikkunapenkki tuovat asukkaille iloa päivästä toiseen.

Asumiskulut ovat taloyhtiön kevyen hallinnon, maalämpöjärjestelmän ja energiatehokkaan suunnittelun ansiosta erittäin maltilliset. Sijainti on mitä rauhallisin, mutta samalla hyvin keskeinen. Liikenneyhteydet toimivat hyvin ja palvelut ovat lähellä. Niittykummun Metrokeskus on vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä ja lähettyviltä löytyy erinomaiset koulut ja päiväkodit.

Tämä koti on suunniteltu itselle, ja täyttämään monia unelmia. Laadukkaat materiaalit ja yksityiskohdat kokoavat tästä yksilön, jota on vaikea jättää huomioitta. Tervetuloa ihastumaan!

Kun kaipaat oman asuntosi myyntiin osaavaa ammattilaista ole yhteydessä ja tehdään sinun asuntounelmista totta.