MYYTY!

VALLIKATU 2, ESPOO

KERROSTALO, 1985

58 m2 / 2H+K+S+VH+PARVEKE

 

Kaunis kerrostaloasunto erinomaisella paikalla Vallikalliossa odottelee uusia asukkaitaan.

Asunnon valoisuus ja hyvä pohja luovat erinomaiset puitteet viihtyisään asumiseen. Olohuoneesta on käynti todella tilavalle parvekkeelle ja kylpyhuone on saanut uuden modernin ilmeen muutamia vuosia sitten. Vaalea ja toimiva keittiö on täysin uusi ja muuttamaan pääsetkin siis ilman huolia suuresta pintaremontista.

Pohjaratkaisun ansiosta jokainen neliö on omalla paikallaan ja tehokkaassa käytössä. Selkeä pohja luo mainiot edellytykset monenlaiselle sisustukselle.

Taloyhtiö on erinomaisesti hoidettu ja sijaitsee omalla suurella tontilla. Aikakaudelleen tyypillisesti rakentaminen on ollut väljää ja parvekkeelta avautuu kauniit ja rauhalliset näkymät suojaisalle ja vehreälle sisäpihalle. Lämmitysmuotona on edullinen kaukolämpö ja suurempia remontteja ei yhtiössä ole suunnitteilla. Aivan lähettyvillä on kattavat liikenneyhteydet, hyvät lähipalvelut ja muutenkin ympäristö on hyvin viihtyisää.

Vallikalliossa luonto on lähellä. Lenkkipolulle pääsee sutjakkaasti eikä ole ihme, että alue on luonnon läheisyyttä ja rauhaa rakastavan unelmapaikka asua ja elää. Arkea helpottavat myös runsaat lähipalvelut ja Sellon kauppakeskukseen on vain reilun kilometrin matka.

Tämä asunto on todellakin tutustumisen arvoinen, joten tervetuloa ihastumaan ja onnistuneille asuntokaupoille kanssamme.

Kun kaipaat oman asuntosi myyntiin osaavaa ammattilaista ole yhteydessä ja tehdään sinun asuntounelmastasi totta.