MYYTY ENNEN ENSIESITTELYÄ

VALLIKUJA 6, ESPOO

KERROSTALO, 1964

62 m² / 3H+KK+KH+PARV

 

Kaunis luhtitaloasunto erinomaisella paikalla Vallikalliossa odottelee uusia asukkaitaan.

Asunnon valoisuus ja hyvä pohja luovat erinomaiset puitteet viihtyisään asumiseen. Olohuoneesta on käynti tilavalle, koko asunnon levyiselle parvekkeelle ja kylpyhuone on saanut uuden modernin ilmeen putkiremontin yhteydessä.

Pohjaratkaisun ansiosta jokainen neliö on omalla paikallaan ja tehokkaassa käytössä. Selkeä ja muuntelukelpoinen pohja luo mainiot edellytykset monenlaiselle sisustukselle.

Taloyhtiö on erinomaisesti hoidettu ja sijaitsee omalla suurella tontilla. Aikakaudelleen tyypillisesti rakentaminen on ollut väljää ja yhteinen piha-alue todella suuri. Lämmitysmuotona on edullinen kaukolämpö ja taloyhtiön suurimmat remontit ovat takanapäin. Aivan lähettyvillä on kattavat liikenneyhteydet, hyvät lähipalvelut ja muutenkin ympäristö on hyvin viihtyisää.

Vallikalliossa luonto on lähellä. Lenkkipolulle pääsee sutjakkaasti eikä ole ihme, että alue on luonnon läheisyyttä ja rauhaa rakastavan unelmapaikka asua ja elää. Arkea helpottavat myös runsaat lähipalvelut ja Sellon kauppakeskukseen on vain reilun kilometrin matka.

Tämä asunto on todellakin tutustumisen arvoinen, joten tervetuloa ihastumaan ja onnistuneille asuntokaupoille kanssamme.

Kun kaipaat oman asuntosi myyntiin osaavaa ammattilaista ole yhteydessä ja tehdään sinun asuntounelmastasi totta.