VALURINKUJA 2, ESPOO

397 000€

KERROSTALO, 2010

76,5 m2 / 3+K+KPH+S+LASITETTU PARVEKE

 

Täydellinen, uudenveroinen koti sinulle, joka arvostat huoletonta asumista ja laatua! Nyt vapautumassa tyylikäs kolmio huippusijainnilla, Leppävaaran Tornissa.

Huoneiston tonttiosuus lunastettu ja taloyhtiölaina on maksettu. Tämän kauniin kodin valoisuuden ja avaruuden koet heti sisään tultaessa. Suuret ikkunat antavat valoa ja luovat tunnelmallisen ja viihtyisän kodin. Etelään avautuvan huoneiston erinomainen tilankäyttö luo puitteet mukavalle yhteiselolle, ilman "hukkaneliöitä".

Avokeittiöstä avautuu olohuone, josta käynti tilavalle lasitetulle terassiparvekkeelle. Tämä terassiparveke tarjoilee mukavat kauaskantoiset kaupunkimaisemat. Tyylikkäät materiaalivalinnat ja laadukkaat kodinkoneet tekevät tästä asunnosta kodin pitkäksi aikaa.

Lisäksi 21. kerros kutsuu taloyhtiön asukkaat viihtymään upealle kattoterassille, josta löytyy myös saunatilat ja kerhohuone. Lisäksi toisessa kerroksessa on taloyhtiön suojaisa ja yksityinen, vehreä puutarha leikkipaikkoineen. Tiedustele erikseen myytävänä olevasta auto-osakkeesta mikä oikeuttaa autopaikan käyttöön talon autotallissa.

Loistava sijainti, monipuolisten palvelujen (Kauppakeskus Sello ja Galleria), liikenneyhteyksien ja mahtavien ulkoilumaastojen välittömässä läheisyydessä.

Huomionarvoinen seikka on myös taloyhtiöön hankittu nopea verkkoyhteys, jolla luonnistuu niin 4k-videon katselu kuin . 1000/1000Mbit/s valokuituyhteys on ainutlaatuinen, vastaavaa ei muista Suomen kerrostaloista löydy.

Lisätiedot ja esittelyt Jaakko Haapamäki 040 9522 162 tai Lauri Katas 040 9522 145. Kun kaipaat oman asuntosi myyntiin osaavaa ammattilaista ole yhteydessä ja tehdään sinun asuntounelmastasi totta!

Huoneisto

Kerros/Kerroksia: 6/21
Asuintilojen pinta-ala: 76,5 m²
Parveke: Lasitettu.
Keittiö: Jääkaappi/pakastin, kaapistot, keraaminen liesi, uuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone.
Parkettilattia, välitilassa laatta, seinät maalattu.
Pesutilat: Suihku, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät laatoitettu.
Sauna: Oma sauna. Sähkökiuas. Lattia laatoitettu, seinät paneloitu.
Makuuhuoneet: Parkettilattiat, seinät maalattu. Lukumäärä: 2.
Olohuone: Parkettilattia, seinät maalattu.
Muut tilat: Eteisessä parkettilattia.
Muuta kauppaan kuuluvaa: Ilmalämpöpumppu, sälekaihtimet.
Muutostyöt huoneistossa: Muutostöistä on ilmoitettu taloyhtiölle. Huoneistoon on asennettu vuonna 2011 taloyhtiön luvalla ilmalämpöpumppu. Osakkeenomistaja sitoutuu poistamaan laitteen ja saattamaan ennalleen esim. rakenteen läpiviennin, mikäli As. Oy Espoon Leppävaaran tornin hallitus niin myöhemmin vaatii, jos laite aiheuttaa sen kaltaista haittaa kiinteistölle tai sen asukkaille, että se on tarpeen. Jos muutos tarvitsee tehdä, on se vain ikkunan asennus ilmalämpöpumpun paikalle (ikkuna on tallella). Tämä lupa sitoo niin
nykyistä kuin myöhempiäkin osakkeenomistajia.
Kunto: Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi: As. Oy Espoon Leppävaaran Torni
Tontti: Myytävän huoneiston osalta tonttiosuus on lunastettu. Vuokrattu, 2 036 m², vuokranantaja Suomen Asunnot ja tontit I Ky . vuokra-aika 01.01.2058, vuokra 172 857 €/v. Vuositarkastus elinkustannusindeksi.
Käyttöönottovuosi: 2010
Rakennusmateriaali: Betoni.
Kattotiedot: Tyyppi: Tasakatto Kate: huopa
Huoneistot yhtiössä: Asuinhuoneistot 113 kpl, (7 039 m²) Liikehuoneistot 2 kpl, (123 m²)
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Energiatodistus: Kyllä. Energialuokka: C 2007.
Tehdyt korjaukset: Tontin eteläosan viheralueen ympärille aitaus, 2012
Suunnitellut korjaukset: Seuraavan viiden vuoden aikana ylläpitoon liittyviä huolto- ja korjaustoimia
Autonsäilytys: Hallipaikkoja: 79 kpl
Lisätietoja autonsäilytyspaikoista: Autopaikat on viereisessä pysäköintitalossa Valurinkuja Paikoitus Oy:ssä. Kaikki paikat on osakepaikkoja. Hallipaikka mahdollista ostaa asunnon oston yhteydessä.
Isännöitsijä: Isännöitsijätoimisto Siljander Oy, Timo Toivio p) 09-512 2121
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa: huoltoyhtiö. Rewest Oy
Yhtiön tilat ja varustelu: Kerhohuone. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen tulo+poisto. Antennijärjestelmä kaapeli TV. Taloyhtiöön on hankittu 1.6.2017 taloyhtiölaajakaistaliittymä Suomi Communications Oy:ltä, jonka maksiminopeus on 1000/1000 mbit/s ja liittymä on kytketty kaikkiin huoneistoihin. Yhtiössä on mahdollisuus hankkia Elisan ja Welhon laajakaistaliittymä. Sauna, kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja. Taloyhtiössä on hissi.

Muita tietoja

Palvelut: Kauppakeskus Sellon kattavat palvelut n. 400 m
Liikenneyhteydet: Bussit ja juna n. 300 m
Kaavoitus: Asemakaava. Espoon kaupunki p) 09 816 21
Vapautuu: 2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Asumiskustannukset

Hoitovastike: 290,70 €/kk (3,80 €/m²)
Yhtiövastike yhteensä: 290,70 €/kk
Vesi: 9,00 €/kk henkilöluvun mukaan
Sauna: 20,00 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Vesimaksu on ennakko, tasaus kerran vuodessa oman mittarin mukaan. Internetvastike 9 e/kk.
ALV-vastike 0,18 e/ m². Autohallivastike 35-45 e/paikka. Moottoripyöräpaikka2 50 e/kerta, moottoripyöräpaikka1 40 e/kerta, kerhohuone 5-20e kerta. Hallituksella on valtuus periä tarvittaessa kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike, mikäli taloudellinen tilanne sen vaatii. Hallituksella on valtuudet muuttaa tontin vuokravastiketta ja ALV-vastiketta tarpeen vaatiessa. Hallituksella on valtuus
muuttaa autopaikkamaksuja, mikäli Valurinkujan Paikoitus Oy muuttaa niitä, sekä valtuus periä kaksi ylimääräistä autohallivastiketta, mikäli Valurinkujan Paikoitus Oy niin päättää. Huoneiston tonttiosuuden lunastushinta on maksettu yhtiölle ja huoneisto on vapautunut tonttivastikkeesta.

Hinta

Myyntihinta: 387 000,00 €
Velaton hinta: 387 000,00 €


OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ ASUNNOSTA: